2024 Exit Exam LPN Review

EXAM ELABORATIONS Aug 30, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

2024 Exit Exam LPN Review Guaranteed A+ Actual Questions and Answers, Complete 100%

1. Cranial Nerves:

Answer:

Oh, Oh, Oh, To, Touch, And, Feel, A, Girls, Vagina, And, Hymen #1 (Oh= Olfactory Smell) #2 Oh= Optic (Vision) #3 Oh= Oculomotor (Motor control of some eye muscles and eyelid) #4 To= Trochlear (motor control of some eye muscles) #5 Touch= Trigeminal (Chewing & facial sensation) #6 And= Abducens (Motor control of some eye muscles) #7 Feel= Facial ( Motor control of facial muscles, salivation, tastes and cutaneous sensations) #8 A= Auditory (Hearing, equilibrium) #9 Girls= Glossopharyngeal (Salivation, sensations of skin, taste) #10 Vagina= Vagus (Motor control of the heart, sensation from the thorax) #11 And= Accessory (Motor impulses to pharynx and shoulder) #12 Hymen= Hypoglassal (Motor control of the tongue, some skeletal muscles, some viscera, sensation from skin and viscera)

2. ANTIHYPERTENSIVES:

Answer:

Angiotensin-Converting Enzyme (ACE) Inhibitors Angiotensin II Receptor Blockers (ARBs)

3. Five Rights of Delegation: a) Right Task

b) Right Circumstance

c) Right Person

d) Right Direction/Communication

e) Right Supervision and evaluation

  • RN CANNOT Delegate the Following Tasks::

Answer:

  • Nursing process
  • Client education
  • Tasks that require nursing judgment (including care of unstable clients)

5. Autonomy: 1 / 4

Answer:

The right to make one's own decisions

6. Beneficence:

Answer:

The obligation to do good for others

7. Fidelity:

Answer:

The obligation to be faithful to agreements and responsibilities, to keep promises

8. Veracity:

Answer:

The obligation to tell the truth

9. Advocacy:

Answer:

A process by which the nurse assists the client to grow and develop toward self-actualization

10. Emergent or Class I (red tag):

Answer:

Immediate threat to life; do not delay treatment

11. Urgent or Class II (yellow tag):

Answer:

Major injuries that require treatment

12. Nonurgent or class III (green tag):

Answer: 2 / 4

Minor injuries that do not require immediate treatment, can delay treatment 2 to 4 hr.

13. Expectant or Class IV (black tag):

Answer:

expected and allowed to die

14. Buddhism:

Answer:

  • Believe in reincarnation
  • May refuse care on holy days
  • Avoidance of alcohol
  • Vegetarian diet practiced by many

15. Hinduism:

Answer:

  • Males are not circumcised
  • Vegetarian diet is encouraged
  • Most abstain from beef and pork
  • Personal hygiene is very important
  • Allowing a natural death is traditional

16. Islam (Muslim):

Answer:

  • Food must be halal (lawful)
  • Pork, alcohol, and some shellfish are prohibited
  • Cremation is prohibited

17. The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Mormon:

Answer:

  • Infants are not baptized
  • Alcohol, coffee, and tea are prohibited
  • Fasting is required once a month

18. Seventh-Day Adventist: 3 / 4

Answer:

  • Opposed to infant baptism
  • Alcohol, coffee, and tea are prohibited.
  • Vegetarian diet is encouraged

19. Temperature Conversions:

Answer:

° C = (° F - 32) × (5/9)

° F = (° C × 9/5) + 32

20. Standard Conversion Factors: 60 mg = 1 grain

30 mL = 1 oz

  • mL = 1 tsp
  • 15 mL = 1 tbsp

  • tbsp = 3 tsp

21. Calculations for IV Administration:

Answer:

*Number of hours = total volume / mL/hr *gtt per min = total volume × gtt/mL in administration set / total number of minutes

22. Acetaminophen antidote:

Answer:

Acetylcysteine (Mucomyst)

23. Benzodiazepine antidote:

Answer:

Flumazenil (Romazicon)

24. heparin and enoxaparin antidote:

Answer:

protamine sulfate

25. narcotics antidote:

  • / 4

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: EXAM ELABORATIONS
Added: Aug 30, 2025
Description:

2024 Exit Exam LPN Review Guaranteed A+ Actual Questions and Answers, Complete 100% 1. Cranial Nerves: Answer: Oh, Oh, Oh, To, Touch, And, Feel, A, Girls, Vagina, And, Hymen #1 (Oh= Olfactory Smell...

Get this document $30.00