- | Page
AAPC CPC FINAL EXAM AND
PRACTICE /AAPC CPC EXAM TEST
BANK EXAM REAL EXAM
COMPLETE 350 QUESTIO NS AND
CORRECT DETAILS (VER IFIED
ANSWERS) |ALREADY G RADED A+
Question 1: What is (are) the CPT® code(s) for
stereotactic biopsy of left breast calcifications?
A. 19081
B. 19283
C. 19081, 19283
D. 19100, 19283
CORRECT ANSWER : A. 19081
Question 2: What are the CPT® codes for the removal of
- lesions located on the lower lip and nose?
A. 40490, 11104-59
B. 11310, 11104-59
C. 17000, 17003
- | Page
D. 11440, 11105-59
CORRECT ANSWER : B. 11310, 11104-59
Question 3: What is the correct CPT® code(s) for
bilateral blepharoplasty on upper eyelids?
A. 15822, 15823-51
B. 15823-50
C. 15822-50
D. 15820-LT, 15820-RT
CORRECT ANSWER : C. 15822-50
Question 4: What CPT® code(s) is (are) reported for
arthroscopic treatment of a frozen left shoulder?
A. 23450-LT
B. 23466-LT
C. 29805-LT, 29806-51-LT
D. 29825-LT
CORRECT ANSWER : D. 29825-LT
- | Page
Question 5: What are the appropriate CPT® codes for
lumbar discectomies, laminectomies, and interbody fusions at L3-4, L4-5, and L5-S1?
- 22612, 22614 x 2, 22842, 20938, 20930
- 22533, 22534 x 2, 22842
- 22630, 22632 x 2, 22842, 20938, 20930
- 22554, 22632 x 2, 22842
CORRECT ANSWER : C. 22630, 22632 x 2, 22842,
20938, 20930
Question 6: What CPT® code(s) is/are reported for
reduction and external fixation of a left wrist Colles fracture?
A. 25600-LT, 20692-51
B. 25605-LT, 20690-51
C. 25606-LT
D. 25607-LT
CORRECT ANSWER : B. 25605-LT, 20690-51
- | Page
Question 7: What CPT® code(s) is (are) reported by the
cardiologist for insertion of a DDD pacemaker?
A. 33208
B. 33212
C. 33226
D. 33235, 71090-26
CORRECT ANSWER : A. 33208
Question 8: Which CPT® code is reported for video-
assisted thoracoscopic surgery (VATS) with removal of right upper and middle lobes?
A. 32482
B. 32484
C. 32670
D. 32671
CORRECT ANSWER : C. 32670
Question 9: What is the correct CPT® code for removal
of a tunneled cuffed pleural catheter?