- | Page
ACLS Study Guide 3 (Latest ) Actual Questions and Answers 100% Correct
Question 1: As the team leader, when do you tell the chest
compressors to switch?
CORRECT ANSWER : about every 2 minutes
Question 2: In addition to clinical assessment, which is the most
reliable method to confirm and monitor correct placement of an endotracheal tube?
CORRECT ANSWER : Continuous waveform capnography
Question 3: What is an effect of excessive ventilation?
CORRECT ANSWER : Decreased intrathoracic pressure
Question 4: Which is the recommended oral dose of aspirin with
suspected acute coronary syndrome?
CORRECT ANSWER : 160 - 325 mg
We have an expert-written solution to this problem!
- | Page
Question 5: You instruct a team member to give 0.5mg atropine
IV. Which response is an example of closed-loop communication?
CORRECT ANSWER : I'll draw up 0.5mg of atropine
Question 6: A patient is being resuscitated in a very noisy
environment. A team member thinks he heard an order for 500 mg of amiodarone IV. Which is the best response from the team member?
CORRECT ANSWER : I have an order to give 500 mg of
amiodarone IV. Is this correct?
We have an expert-written solution to this problem!
Question 7: To properly ventilate a patient with a perusing
rhythm, how often do you squeeze the bag?
CORRECT ANSWER : Once every 5 to 6 seconds
We have an expert-written solution to this problem!
Question 8: If a team member is about to make a mistake during
a resuscitation attempt, which best describes the action that the team leader or other team members should take?
CORRECT ANSWER : Address the team member immediately
- | Page
Question 9: Which of these tests should be performed for a
patient with suspected stroke within 25 minutes of hospital arrival?
CORRECT ANSWER : Noncontrast CT scan of the head
We have an expert-written solution to this problem!
Question 10: You are performing chest compressions during an
adult resuscitation attempt. Which rate should you use to perform the compressions?
CORRECT ANSWER: 100 to 120/min
Question 11: What is the recommended range from which a
temperature should be selected and maintained constantly to achieve targeted temperature management after cardiac arrest?
CORRECT ANSWER : 32 C TO 36 C
We have an expert-written solution to this problem!
Question 12: Which of the following signs is a likely indicator
of cardiac arrest in an unresponsive patient?
CORRECT ANSWER : Agonal gasps
- | Page
Question 13: Which is one way to minimize interruptions in
chest compressions during CPR?
CORRECT ANSWER : Continue CPR while the defibrillator
charges
Question 14: A patient in stable narrow-complex tachycardia
with a peripheral IV in place is refractory to the first dose of adenosine. Which dose would you administer next?
CORRECT ANSWER : 12 mg
Question 15: You rescue team arrives to find a 50-year old man
lying on the kitchen floor. You determine that he is unresponsive. Which is the next step in your assessment and management of this patient?
CORRECT ANSWER : Check the patients breathing and pulse
We have an expert-written solution to this problem!
Question 16: Which is the recommended first intravenous dose
of amiodarone for a patient with refractory ventricular fibrillation?