BMW MEMBERS QUESTIONS AND

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

BMW MEMBERS QUESTIONS AND

ANSWERS

Question 1: What causes brake pulsation?

CORRECT ANSWER : Variation thickness of brake rotor

Question 2: A wheel bearing can cause a DSC fault. True or

False?

CORRECT ANSWER : True

Question 3: 3 wheel shows 24 miles and 1 is 23, what can be

the cause?

CORRECT ANSWER : Bad wheel bearing

Question 4: In a parallel circuit it shows three bulbs that aren't

operating. What can be the cause?

CORRECT ANSWER : Open from Y TO Z

Question 5: An XDrive vehicle equipped with a transfer case

makes a clunking noise during accelerating and braking. What could be the cause?

CORRECT ANSWER : Loose Chain

Question 6: A vehicle comes in with a faulty differential. The

fluid is overfilled and creamy, what could be the cause?

CORRECT ANSWER : Water in the fluid

Question 7: A vehicle comes in with a concern of a clunking

sound from the rear during a braking and accelerating. What is the most likely cause?

CORRECT ANSWER : Thrust Arm

Question 8: A circuit shows a radio that is inoperative on the

power outlet side. What could be the cause?

CORRECT ANSWER : Bad Fuse

Question 9: A circuit shows the horn is inoperative. What

could be the cause?

CORRECT ANSWER : High resistance on the clock spring

Question 10: A vehicle has an overheated left front rotor

during driving. What could be the cause?

CORRECT ANSWER : Seized front left caliper piston

Question 11: DCS equipped vehicles use a system to choke or

drop the RPM in the engine. True or false?

CORRECT ANSWER : True

Question 12: On a DSC equipped vehicle, Technician A says

it receives inputs from the steering angle sensor. Technician B says it receives inputs from the brake switch.

CORRECT ANSWER : Both

Question 13: DSC equipped vehicle deactivates traction when

it's cold outside. True or false?

CORRECT ANSWER : False

Question 14: 0.1 ohms is shown at the injectors. What could

be the cause?

CORRECT ANSWER : Short injector

Question 15: A vehicle with a spongy pedal with leaking fluid

slowly sinks to the floor. What could be the cause?

CORRECT ANSWER : Primary seal is bad

Question 16: A vehicle comes in with a concert of stiff pedal

when pressing rapidly. What could be the cause?

CORRECT ANSWER : Check valve

Question 17: When you press the brake pedal in and it

releases the brake booster hard. What could be the cause?

CORRECT ANSWER : Vent port

Question 18: A diagram shows 50 on one end and 110 on the

other with different alignment angles. What would it cause?

CORRECT ANSWER : Pulling to the left

Question 19: Does a vehicle always pull to the most positive

caster and negative camber. True or false?

CORRECT ANSWER : False

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

BMW MEMBERS QUESTIONS AND ANSWERS Question 1: What causes brake pulsation? CORRECT ANSWER : Variation thickness of brake rotor Question 2: A wheel bearing can cause a DSC fault. True or False? CORR...

Get this document $30.00