CCT CCI FINAL EXAM AND

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

CCT CCI FINAL EXAM AND

PRACTICE QUESTIONS E XAM

NEWEST ACTUAL EXAM

COMPLETE 300 QUESTIONS WITH

DETAILED VERIFIED AN SWERS

(100% CORRECT ANSWER S)

/ALREADY GRADED A+

Question 1: Ability to conduct or transmit an impulse

CORRECT ANSWER: Conductivity

Question 2: Ability to contract in response to an impulse

CORRECT ANSWER: Contractility

Question 3: Ability to initiate an impulse

CORRECT ANSWER: Automaticity

Question 4: Ability to respond to an impulse

CORRECT ANSWER: Excitability

Question 5: Acetylcholine is associated with parasympathetic

response and maintains what state?

CORRECT ANSWER: Homeostasis

Question 6: Adenosine, Persantine, Dobutamine are all used

for what?

CORRECT ANSWER: Pharmacological stress tests

Question 7: Alpha 1 is located:

CORRECT ANSWER: in the arteries

Question 8: Alpha 2 deals with what?

CORRECT ANSWER: Respiration

Question 9 emball Alpha 2 is located:

CORRECT ANSWER: in nerve cells

Question 10: Angina pectoris is pain caused by:

  • decreased systmic vascular resistance
  • increased blood pressure
  • decreased oxygen supply to the myocardium
  • increased HR

CORRECT ANSWER: c. decreased oxygen supply to the

myocardium

Question 11: The appendicular skeleton has how many bones

CORRECT ANSWER: 126

Question 12: Artifact: electrical appliances near EKG machine

CORRECT ANSWER: AC Interference

Question 13: Artifact: movement or respiration

CORRECT ANSWER: Wandering baseline

Question 14: Artifact: patient shaking/shivering, muscle artifact

CORRECT ANSWER: Somatic Tremors

Question 15: Atropine is used to treat which:

  • brady
  • tach
  • ventricular arrythmias
  • SVT

CORRECT ANSWER: a. brady

Question 16: Atropine (positive chronotropic)

CORRECT ANSWER: increases HR & BP

Question 17: AV node is located in the ______

CORRECT ANSWER: Right Atrium

Question 18: Axial skeleton has how many bones

CORRECT ANSWER: 80

Question 19: Bayes' Theorem is (sensitivity&specificity):

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

CCT CCI FINAL EXAM AND PRACTICE QUESTIONS E XAM NEWEST ACTUAL EXAM COMPLETE 300 QUESTIONS WITH DETAILED VERIFIED AN SWERS (100% CORRECT ANSWER S) /ALREADY GRADED A+ Question 1: Ability to conduct o...

Get this document $30.00