- | Page
CHSOS Actual Exam Questions With 100% Verified Answers Graded A+
Question 1: When one electric device interrupts the function of
another electronic device in the radio frequency spectrum.Feedback from participant evaluations of a simulation activity are positive except for the ratings on perceived reality compared to real patients. The operations specialist should first ________
CORRECT ANSWER : Assess the presentation of the simulation
activity with the simulation team - this allows team to gather more info from multiple sources. THe team will likely have insights to curriculum, participant experience, and sim activity concepts that would help determine the beset course of action to improve the activity. Modifying the activity at this point is inappropriate as it could create more problems without the core problem being identified. Interviewing the participants is inappropriate because they have already provided feedback
Question 2: "The PT has gone into cardiac arrest, so
vocalizations cease." - When a PT is in asystole, heart and respiratory function is absent and therefore PT is unconscious.An OS is training a new hire who is sitting in the control room during a scenario in which a sinus rhythm converts to asystole.
- | Page
Near the end of the scenario, the PT stops vocalizations. The new hire asks the OS why this happened. What is the best response?
CORRECT ANSWER: "The PT has gone into cardiac arrest, so
vocalizations cease."
Question 3: Light source is behind the subject will result in an
under-exposed image. If the light source is behind the camera, this may result in an over-exposed image. An OS notices that one of the cameras in the sim lab is transmitting an under- exposed image. Which is the most likely cause?
CORRECT ANSWER : Light source is behind the subject
Question 4: Which of the following would be the best way to
prevent equipment failures for new simulators?
CORRECT ANSWER : Implement an inspection and cleaning
schedule - supports early recognition of problems before they become major issues. Troubleshooting and warranties are
- | Page
solutions after a problem is identified. Limiting simulator use is unfeasible.
Question 5: Quantitative research - based on numbers.
Qualitative research aims to explain a phenomenon or is used to gain insight. For example, what are the participants attitudes toward breaking sterile technique. The OS is assisting in a research study to determine how many participants maintain sterile technique during a Foley catheter insertion. What type of research is performed?
CORRECT ANSWER : Quantitative research
Question 6: The OS has been asked if there is a simulation
activity on file to assess competency of the "five rights." The OS knows this refers to ______
CORRECT ANSWER : Medication administration
Question 7: Scenario objectives are selected based on the
________
- | Page
CORRECT ANSWER : Educational goals - Objectives are the
tools that guide the learning experience. In order to develop appropriate scenario objectives, educational goals must be defined. This allows the participant to achieve the desired outcomes of the simulation experience.
Question 8: What operation philosophy requires the operator to
make all changes to the simulator during a scenario?
CORRECT ANSWER : On the Fly
Question 9: Which is an RCA coupler?
CORRECT ANSWER : Composite Video RCA
Question 10: Performance feedback - unidirectional, meaning
the educator provides one-on-one assessment of the learner identifying gaps in their performance based on set standards without opening a dialogue with the learner. The OS is working with a simulation educator to complete evaluative scenarios with students who will soon be graduating from a program of study.At the end of each students' scenario, the educator provides the