Clinical Calculations 8th Edition Kee Test Bank

EXAM ELABORATIONS Aug 29, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Clinical Calculations 8th Edition Kee Test Bank Basic Math Test

Kee: Clinical Calculations, 8th Edition

SHORT ANSWER

This math test is composed of five sections: Roman and Arabic numerals, fractions, decimals, ratio and proportion, and percentage. It contains a total of 65 questions. A passing score is 58 or more correct answers (90%). A nonpassing score is 7 or more incorrect answers.

  • Roman and Arabic Numerals

Convert these Roman numerals to Arabic numerals.

  • viii

ANS:

8 eight

  • xix

ANS:

19 nineteen

  • xxii

ANS:

22 twenty two

  • xxiv

ANS:

24 twenty four

5. XLVI

ANS:

46 forty six

Convert these Arabic numerals to Roman numerals.

  • 4

ANS:

iv 1 / 4

IV

  • 14

ANS:

xiv XIV

  • 27

ANS:

xxvii XXVII

  • 39

ANS:

xxxix XXXIX

10. 44

ANS:

XLIV xliv

II. Fractions

Which of the fractions in each pair has the largest value?

  • 1/2 or 1/3

ANS:

1/2

  • 1/4 or 1/6

ANS:

1/4

  • 1/200 or 1/150

ANS:

1/150

Reduce these improper fractions to whole or mixed numbers.

14. 45/5 =

ANS:

9 2 / 4

15. 58/12 =

ANS:

4

16. 120/15 =

ANS:

8

Change these mixed numbers to improper fractions

17. 26 5/6 =

ANS:

161/6 or

18. 9 3/4 =

ANS:

39/4 or

Change these fractions to decimals.

19. 3/4 =

ANS:

0.75

20. 5/8 =

ANS:

0.625

21. 12/18 =

ANS:

12 ÷ 18 = 0.666 or 0.7 (tenths)

Multiply these fractions to reduce to lowest terms.

22. 3/5  3 2/3 =

ANS:

  • 1/5

23. 1/2  9 4/5 = 3 / 4

ANS:

4 9/10

Divide these fractions.

24. 1/4 ÷ 1/2 =

ANS:

= 0.5

25. 7 3/4 ÷ 2 =

ANS:

26. 5 2/3 ÷ 2 4/5 =

ANS:

III. Decimals

Round off these decimals to tenths.

27. 0.82 =

ANS:

0.8

28. 2.45 =

ANS:

2.5

29. 28.67 =

ANS:

28.7

30. 89.44 =

ANS:

89.4

Change these decimals to fractions reduce to lowest terms.

31. 0.21 =

ANS:

  • / 4

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: EXAM ELABORATIONS
Added: Aug 29, 2025
Description:

Clinical Calculations 8th Edition Kee Test Bank Basic Math Test Kee: Clinical Calculations, 8th Edition SHORT ANSWER This math test is composed of five sections: Roman and Arabic numerals, fraction...

Get this document $30.00