CORRECT ANSWER: 21 - And Solutions | Verified Question 1: Holding a ...

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

TAM card Test Complete Questions And Solutions | Verified

Question 1: Holding a liquor license in Nevada is a

privilege that can be revoked by the County and/or City to protect the safety and welfare of the community.

CORRECT ANSWER: True

Question 2: Gaming establishments are allowed to permit

gaming activity to persons who are visibly intoxicated?

CORRECT ANSWER: False

Question 3: In Nevada, when it comes to the service or

sale of alcohol a minor is considered anyone under the

age of:

CORRECT ANSWER: 21

Question 4: NRS 202.030 indicates minors are not

allowed to loiter on premises where alcohol is sold.

CORRECT ANSWER: True

  • | Page

Question 5: A ______ Blood Alcohol Content level is

considered legally intoxicated in Nevada.

CORRECT ANSWER: 0.08

Question 6: Confiscating a fake ID is acceptable?

CORRECT ANSWER: False

Question 7: A minor is allowed to stand at the bar inside

of a restaurant as long as they are with an adult?

CORRECT ANSWER: False

Question 8: NRS 202.055 states any persons who

knowingly sells, gives, or otherwise furnishes an alcoholic beverage to anyone under the age of 21 years

old is guilty of a:

CORRECT ANSWER: Misdemeanor

Question 9: Which of the following is not an example of a

secure ID?-Passport

  • | Page

-Birth Certificate -State Issued Driver's License -Permanent Resident Card

CORRECT ANSWER: Birth Certificate

Question 10: When handling an ID which of the

following is a good way to check its integrity?-Check along the edges and corners.-Check the font style, size, and color patterns.-Check the back side of the ID.-All of the above.

CORRECT ANSWER: All of the above

Question 11: What consequences could you face if you

sell or serve alcohol to a minor, regardless if it was intentional or not.-You may lose your job.-Be issued a large fine.-Face criminal charges with possible jail time.

  • | Page

-Be pursued civilly.-All of the above.

CORRECT ANSWER: All of the above

Question 12: About _____% of alcohol is absorbed

through the stomach and the remaining ____% absorbed in the small intestine.

-30%, 70%

-40%, 60%

-20%, 80%

CORRECT ANSWER: 20%, 80%

Question 13: Which of the following factors effect a

person's ability to become intoxicated?-Gender -Medication -Rate of Consumption -All of the above

CORRECT ANSWER: All of the above

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

TAM card Test Complete Questions And Solutions | Verified Question 1: Holding a liquor license in Nevada is a privilege that can be revoked by the County and/or City to protect the safety and welfa...

Get this document $30.00