CORRECT ANSWER: 5 - 100+ Questions ; Correct Answers Question 1: Wh...

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Learn2Serve Exam Test Bank - Over 100+ Questions ; Correct Answers

Question 1: Which step is essential in the success of any

HACCP?

CORRECT ANSWER: educate and train employees

Question 2: Prerequisite programs provide the _______ and

_______ conditions required to produce safe food.

CORRECT ANSWER: Environmental, operating

Question 3: The major elements of the FSMA can be divided

into _______ key areas.

CORRECT ANSWER: 5

Question 4: You should call the local regulatory authority

when you run into which of the following problems?

CORRECT ANSWER: Water service interrupted for more

than two hours

Question 5: You can help prevent the spread of

Staphyloccocus aureus by not touching which of the following things?

CORRECT ANSWER: Mouth and nose

Question 6: You open a package of frozen fish that has too

much ice, and you notice that the fillets are brown around the edges. This is evidence of which of the following things?

CORRECT ANSWER: Thawing and refreezing

Question 7: Under 9 CFR Part 320, the Food Safety and

Inspection Service (FSIS) requires all retail stores that grind

raw beef products for sale:

CORRECT ANSWER: maintain specific records

Question 8: You buy fresh fish and plan to cook it the next

day. Where can you store it?

CORRECT ANSWER: In the fridge

Question 9: Which of the following situations is an example

of cross-contamination?

CORRECT ANSWER: the same gloves are used to handle

uncooked meat and then touching salad greens

Question 10: How do you know when equipment has been

fully cleaned and sanitized?

CORRECT ANSWER: When they've been allowed to air dry

completely

Question 11: A busy restaurant kitchen is short staffed, so

Tom is tasked with the duties of two people. He has just trimmed steaks in record time and then hurries over to dice six potatoes with the same knife. What should he do first?

CORRECT ANSWER: clean and sanitize the knife

Question 12: Which of the following things is crucial for the

effectiveness of a HACCP system?

CORRECT ANSWER: regular verification activities

Question 13: What is one of the following method consumer

advisories must use to give information:

CORRECT ANSWER: brochures

Question 14: You handle a lot of seafood and mushrooms on

the job. The toxins you may encounter pose a high risk of which kind of contamination?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Learn2Serve Exam Test Bank - Over 100+ Questions ; Correct Answers Question 1: Which step is essential in the success of any HACCP? CORRECT ANSWER: educate and train employees Question 2: Prerequis...

Get this document $30.00