- Brew Brewista Test Exam New Version
Best Studying Material with All Questions from Actual Past Exam and 100% Correct Answer
Question 1: The correct recipe for a large cherry lemon
freeze. 2 scoops of cherry, fill to the 8 with concentrate, fill to the 16 with ice cream mix, full cup of ice.
CORRECT ANSWER: TRUE
Question 2: How many scoops of flavor go in a medium
classic drinks
CORRECT ANSWER: 1
Question 3: recipe for a large almond milk brunette Chiller
CORRECT ANSWER: 2 scoops brunette, 2 scoops chocolate,
- espresso shots, fill to the 12 oz line.
Question 4: All hot, iced, and chai chillers get one scoop of
flavor if requested.
CORRECT ANSWER: False
Question 5: recipe for a small decaf German Chocolate
Chiller
CORRECT ANSWER: 2 scoops German Chocolate, , 2 decaf
expresso shots, fill to the 6 oz line with mocha mix
Question 6: Ingredients of the regular Chiller barrel
CORRECT ANSWER: Expresso, Sugar, Whole Milk
Question 7: Which milk goes in a skinny latte?
CORRECT ANSWER: skim milk
Question 8: Hot and iced chai lattes are Classic drinks at 7
brew, so they follow the same scoop rules as our hot iced classic coffee drinks.
CORRECT ANSWER: True
Question 9: If a mocha chiller is requested decaf, whole milk
should be used as the milk.
CORRECT ANSWER: False
Question 10: What temp range should a extra hot drink be?
CORRECT ANSWER: 175 - 180
Question 11: recipe for a medium blue raspberry lemonade
chiller
CORRECT ANSWER: 1oz of blue raspberry, fill to the 6
with lemon concentrate, then fill to the 12 with lemonade
Question 12: How many scoops of flavor go in a small,
medium, and large sugar-free German Chocolate Mocha?
CORRECT ANSWER: 1-2-2
Question 13: What are the fill lines for kids, small, medium,
and large iced drinks?
CORRECT ANSWER: 5, 8, 12, 16
Question 14: How many scoops of flavor go in a medium iced
strawberry lemonade?
CORRECT ANSWER: 1
Question 15: What is the temperature ranger for a hot drink
ordered "drinkable"?
CORRECT ANSWER: 140 - 150
Question 16: Ingredients of the mocha Chiller Barrel
CORRECT ANSWER: Expresso, Mocha Mix
Question 17: How many scoops of flavor go in a large Classic
drinks?
CORRECT ANSWER: 1
Question 18: How Many scoops of flavor go in a large iced
strawberry lemonade?
CORRECT ANSWER: 2
Question 19: How many total ounces of flavor, expresso
shots, and milk would be in a small almond milk mocha Chiller?