COURSE CAREERS FINAL EXAM

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

COURSE CAREERS FINAL EXAM

SOLVED 100% CORRECT!

Question 1: What is the difference between a prospect and

a lead?

CORRECT ANSWER: Both describe a potential

customer and have intertwined meanings that only differ based on who you are talking to.

Question 2: What are the four stages of a sale call in order

from spin selling?

CORRECT ANSWER: Preliminaries - Investigation -

Demonstrating Capability - Obtaining Commitment

Question 3: How would you respond to the objection: I'm not the right person?

CORRECT ANSWER: Do you know who the right

person is?

Question 4: What is a C-level executive?

  • | Page

CORRECT ANSWER: The highest level of executives

who run the operations of a company

Question 5: Which stage of the sales call is the most

important?

CORRECT ANSWER: Investigation

Question 6: What should you avoid using in a prospecting

email?

CORRECT ANSWER: Avoid Bullet points, Images,

Attachments

Question 7: What's a SQL?

CORRECT ANSWER: A prospect who is qualified to

buy your product or service

Question 8: Where will you be using SPIN the most as an

SDR?

CORRECT ANSWER: Discovery

  • | Page

Question 9: How should you send a LinkedIn prospecting

message?

CORRECT ANSWER: Make it as short as possible since

people get too many spam messages on LinkedIn

Question 10: What's an influencer?

CORRECT ANSWER: Someone who influences the

decision of a purchase

Question 11: Why do salespeople use CRM system

instead of a spreadsheet or piece of paper?

CORRECT ANSWER: A CRM system helps organize

your contacts, companies, and all of the information associated with them and they can be easily searched.

Question 12: What's the correct BANT order for a

discovery call?

CORRECT ANSWER: Need - Authority - Timing -

Budget

  • | Page

Question 13: The only way on earth to influence other

people is by?

CORRECT ANSWER: Talking about what they want and

showing them how to get it

Question 14: Which CRM systems are the most widely

used?

CORRECT ANSWER: Salesforce and Hubspot

Question 15: How should you open a discovery call?

CORRECT ANSWER: Set the expectations for the call

Question 16: You can make more friends in two months

by?

CORRECT ANSWER: Becoming interested in them

Question 17: Why do salespeople use sales engagement

software?

CORRECT ANSWER: A sales engagement system helps

salespeople execute their cadence with automation

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

COURSE CAREERS FINAL EXAM SOLVED 100% CORRECT! Question 1: What is the difference between a prospect and a lead? CORRECT ANSWER: Both describe a potential customer and have intertwined meanings tha...

Get this document $30.00