CSI CDT EXAM QUESTIONS AND

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

CSI CDT EXAM QUESTIONS AND

ANSWERS

Question 1: Which of the following are NOT among the

definitions given in Article 1 of the AIA A201?

  • The Contract Documents
  • Order of Precedence of the Documents
  • Correlation and Intent of the Contract Documents
  • Building Information Models Use and Reliance

Correct answer: (B) Order of Precedence of the Documents

Question 2: Which of the following is NOT listed as a

significant difference in how public agencies dictate aspects of the design and construction process?

  • Use of drawings and specification conventions required by
  • the agency

  • Processing of applications for payment.
  • Dictating how construction contracts are awarded.
  • Responsibility of design professionals to obtain
  • competitive pricing for work results.

Correct answer: (D) Responsibility of design professionals to

obtain competitive pricing for work results

Question 3: The contractors team member who directs,

manages and coordinates the day-to-day project activities of

the contractor's staff, suppliers and subcontractors is:

Correct answer: Superintendent

Question 4: Activities that constitute the project include all of

the following EXCEPT:

  • Constructing the facility
  • Managing the completed facility
  • Procuring materials, labor and equipment for construction
  • Designing the facility

Correct answer: (B) Managing the completed facility

Question 5: UniFormat organizes information based upon:

Correct answer: Physical parts of a facility called functional

elements

Question 6: The CSI Uniform Drawing System (UDS):

Correct answer: Establishes drawing set content and order

Question 7: The contract documents come with what type of

warranty under the Spearin Doctrine?

Correct answer: Implied warranty

Question 8: A project's sustainable design requirements may

be based upon:

  • Owner driven initiatives
  • Utility rebate programs
  • Local or state regulations
  • All of the above

Correct answer: (D) All of the above

Question 9: Who is responsible for purchase and maintenance

of insurance protecting the owner against loss of use of the owner's property or disruption of normal operations under A201?

Correct answer: Owner

Question 10: Which of the five listed consecutive steps in the

programming process are MISSING from the list below:

  • Establish goals
  • Collect and analyze facts
  • Uncover and test concepts
  • State the problem

Correct answer: Determine needs

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

CSI CDT EXAM QUESTIONS AND ANSWERS Question 1: Which of the following are NOT among the definitions given in Article 1 of the AIA A201? a. The Contract Documents b. Order of Precedence of the Docum...

Get this document $30.00