GALEN NUR 210 EXAM 1 WITH

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

GALEN NUR 210 EXAM 1 WITH

100% CORRECT ANSWERS

Question 1: midazolam (Versed) classification

CORRECT ANSWER: Benzodiazepine

Question 2: lorazepam (Ativan) classification

CORRECT ANSWER: Benzodiazepine

Question 3: alprazolam (Xanax) classification

CORRECT ANSWER: Benzodiazepine

Question 4: alprazolam is used to ________ anxiety and

insomnia

CORRECT ANSWER: treat

Question 5: lorazepam is used to _______ anxiety

CORRECT ANSWER: reduce

Question 6: zolpidem (Ambien) classification

  • | Page

CORRECT ANSWER: Non-benzodiazepine

Question 7: zolpidem is to be used as a short-term

treatment for _____ days or less

CORRECT ANSWER: 10

Question 8: diazepam (Valium) classification

CORRECT ANSWER: Benzodiazepine

Question 9: methylphenidate classification

CORRECT ANSWER: CNS stimulant Amphetamine-

like drug

Question 10: what should be monitored closely when

taking methylphenidate?

CORRECT ANSWER: height and weight

Question 11: what does methylphenidate used to treat?

CORRECT ANSWER: ADHD

  • | Page

Question 12: Benzodiazepine antagonist

CORRECT ANSWER: flumazenil

Question 13: Lidocaine (classification)

CORRECT ANSWER: local anesthetic

Question 14: Spinal/Epidural (classification)

CORRECT ANSWER: spinal anesthetic

Question 15: phenytoin classification

CORRECT ANSWER: Hydantoin

Question 16: what is the therapeutic range for phenytoin?

CORRECT ANSWER: 10-20

Question 17: what is phenytoin used to treat

CORRECT ANSWER: seizures

  • | Page

Question 18: special side effects of phenytoin include

CORRECT ANSWER: pink-red/brown urine and

gingival hyperplasia

Question 19: patients taking phenytoin should increase

their intake of

CORRECT ANSWER: folic acid, calcium, vitamin D

Question 20: phenobarbital (classification)

CORRECT ANSWER: barbiturate

Question 21: advise female patients that oral

contraceptives ______ the effectiveness of phenytoin

CORRECT ANSWER: decrease

Question 22: what is the therapeutic range of

phenobarbital?

CORRECT ANSWER: 15-40

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

GALEN NUR 210 EXAM 1 WITH 100% CORRECT ANSWERS Question 1: midazolam (Versed) classification CORRECT ANSWER: Benzodiazepine Question 2: lorazepam (Ativan) classification CORRECT ANSWER: Benzodiazep...

Get this document $30.00