GFACT CERTIFICATION EXAM WITH

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

GFACT CERTIFICATION EXAM WITH

ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT

VERIFIED ANSWERS/A LREADY GRADED

A+ 100% GUARANTEED T O PASS

CONCEPTS(ALL WHAT YO U NEED)

LATEST EDITION

QUESTION 1: What does it mean when a computer

program is "multi-threaded"?

  • It calls multiple external libraries
  • It has multiple serial number for different users
  • It can run multiple chunks of code concurrently
  • It has multiple functions defined in the program

CORRECT ANSWER: It can run multiple chunks of

code concurrently

QUESTION 2: Which of the following is a common

result of a reflected cross-site scripting attack?

  • Tricking a user into making an authenticated
  • transaction

  • Sending a website user's session cookie to an attacker
  • Embedding the attacker's malware in web application
  • source code

  • Stealing password hashes from a website's back end
  • database

CORRECT ANSWER: Sending a website user's session

cookie to an attacker

QUESTION 3: What tool can be used to fingerprint the

operating system of a host?

  • netstat
  • dig
  • nslookup
  • nmap

CORRECT ANSWER: Nmap

QUESTION 4: What type of vulnerability is illustrated

where there is code in the web page?

  • File Inclusion
  • Clickjacking
  • Cross-Site Scripting
  • SQL injection

CORRECT ANSWER: File Inclusion

QUESTION 5: An alert indicates that a compromised

host was used by an attacker to run the command below.What was the attacker attempting to do?$ nmap -sS 192.168.10.0/24

  • Map a network drive to a remote host
  • Identify services running on network hosts
  • Execute a script on a remote host
  • Send Spoofed packets to network hosts

CORRECT ANSWER: Identify services running on

network hosts

QUESTION 6: What type of artifact can a blue team

member use to identify the name that is associated to the file?

  • Metadata
  • Windows security logs
  • Prefetch
  • File Ownership

CORRECT ANSWER: Metadata

QUESTION 7: What is

HKEY_LOCAL_MACHINE \Software\Microsoft\Windo ws\CurrentVersion\Run considered to be?

  • Domain Name
  • Log File Path
  • Registry Key
  • Yo Mama's Number

CORRECT ANSWER: A Registry Key

QUESTION 8: If a user agent is used, where would it be

found in the HTTP Protocol?

  • In the response header
  • In the response body
  • Delimited by an h1 tag
  • In a GET Request

CORRECT ANSWER: In a GET Request

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

GFACT CERTIFICATION EXAM WITH ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT VERIFIED ANSWERS/A LREADY GRADED A+ 100% GUARANTEED T O PASS CONCEPTS(ALL WHAT YO U NEED) LATEST EDITION QUESTION 1: What does it mean whe...

Get this document $30.00