HESI RN PATHOPHYSIOLOGY

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

HESI RN PATHOPHYSIOLOGY

PRACTICE TEST V2 ( UPDATED ) |

QUESTIONS WITH 100% VERIFIED

ANSWERS AND COMPREHENSIVE

RATIONALES | GRADED A+

Question 1: when maintained well, maintains skin and

mucous membranes and is also essential in reducing host susceptibility

CORRECT ANSWER : nutrition

Question 2: pts with advanced cancer are often ____

CORRECT ANSWER : malnourished

Question 3: involves the administration of a nutrient mixture

directly into a peripheral vein

CORRECT ANSWER : total parenteral nutrition

Question 4: asymptomatic disease with mild discomfort,

diarrhea, or constipation and flatulence which can be excused for other reasons

CORRECT ANSWER : diverticulosis

Question 5: during acute episodes, food intake should be

reduced along with antimicrobial drugs taken as needed; treated by increasing the bulk in the diet, omitting foods such as seeds or popcorn, and encouraging regular bowel movements without constipation

CORRECT ANSWER : diverticulosis

Question 6: includes the pituitary gland, the two adrenal

glands, the thyroid gland, the four parathyroid glands, the endocrine portion of the pancreas, the gonads, the pineal gland, and the thymus

CORRECT ANSWER : endocrine glands

Question 7: secrete hormones directly into the blood, in

contrast to exocrine glands that secrete into a duct

CORRECT ANSWER : endocrine glands

Question 8: chemical messengers that affect blood glucose

levels, including insulin, glucagon, epinephrine, cortisol, and growth hormone

CORRECT ANSWER : hormones

Question 9: develops more frequently in patients with Type 2

diabetes; often the patient is an older person with an infection or one who has overindulged in carbs, thereby using more insulin than anticipated

CORRECT ANSWER : HHNC

Question 10: condition may be difficult to diagnose initially;

severe cellular dehydration results in neurologic deficits, muscle weakness, difficulties with speech, and abnormal reflexes

CORRECT ANSWER : HHNC

Question 11: hyperglycemia and dehydration develop because

of the relative insulin deficit, but sufficient insulin is available to prevent ketoacidosis

CORRECT ANSWER : HHNC

Question 12: #1 nursing intervention with a patient who has

HHNC is:

CORRECT ANSWER : maintain a patent airway!

Question 13: low __ ___ is a risk factor for osteoporosis

CORRECT ANSWER : bone mass

Question 14: have higher risk for osteoporosis

CORRECT ANSWER : women

Question 15: 2 most critical stages of life in which

osteoporosis can develop

CORRECT ANSWER : children and elderly

Question 16: osteoporosis is common in older individuals,

especially ____ women with ___ deficiency

CORRECT ANSWER : postmenopausal, estrogen

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

HESI RN PATHOPHYSIOLOGY PRACTICE TEST V2 ( UPDATED ) | QUESTIONS WITH 100% VERIFIED ANSWERS AND COMPREHENSIVE RATIONALES | GRADED A+ Question 1: when maintained well, maintains skin and mucous memb...

Get this document $30.00