Intuit Bookkeeping Exam Update

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Intuit Bookkeeping Exam Update Questions and CORRECT ANSWER s Rated A+

Question 1: What are the four key elements of bookkeeping

ethics?

CORRECT ANSWER : Honesty, Objectivity,

Confidentiality and Professionalism

Question 2: What is DEALER?

CORRECT ANSWER : Dividends + Expenses + Assets =

Liabilities + Owner's Equity (beginning) + Revenue

Question 3: What is the accounting equation?

CORRECT ANSWER : Assets = Liabilities + Equity

Question 4: Profit and Loss statement. Shows the company's

revenues and expenses during a particular period. What is it called?

CORRECT ANSWER : The Income Statement

Question 5: A financial statement that reports a company's

assets, liabilities, and equity at a specific point in time. What is it called?

CORRECT ANSWER : The Balance Sheet

Question 6: Reports the changes in company equity, from the

opening balance to the end of the period balance. What is it called?

CORRECT ANSWER : The Statement of Equity

Question 7: Reports the sources and uses of cash by a

business. What is it called?

CORRECT ANSWER : The Statement of Cash Flow

Question 8: What are the steps of the Accounting Cycle?

CORRECT ANSWER : 1. Analyze and record transactions

  • Post transactions to ledger 3. Prepare an unadjusted trial
  • balance 4. Prepare adjusted entries at the end of the period 5.Prepare adjusted trial balance 6. Prepare financial statements

Question 9: If customers pay at the time of sale you must

enter it as a what?

CORRECT ANSWER : Sales Receipt

Question 10: If a customer does not pay at the time of sale

you must enter it as a what?

CORRECT ANSWER : Invoice

Question 11: Once a customer has paid an invoice it goes to

what?

CORRECT ANSWER : Receive payment

Question 12: Receive payment and sales receipt are followed

by what?

CORRECT ANSWER : Bank deposit

Question 13: Step 4 of The Accounting Cycle: Preparing adjusted entries includes what?

CORRECT ANSWER : Deferrals, Accruals, Missing

Transactions, and Tax Adjustments

Question 14: What is removing transactions that belong to a

different period called?

CORRECT ANSWER : Deferral

Question 15: What is the opposite of deferral, concerning

future payments or expenses?

CORRECT ANSWER : Accruals

Question 16: The Business is a separate entity, so the

activities of a business must be kept separate from any other financial activities of its business owners. What is this called?

CORRECT ANSWER : Economic Entity Assumption

Question 17: Only transactions that can be proven should be

recorded in accounting practices. And what this means is that businesses must be able to prove transactions through such things as receipts, billing statements, invoices, and bank statements. What is this called?

CORRECT ANSW ER: Reliability Assumption

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Intuit Bookkeeping Exam Update Questions and CORRECT ANSWER s Rated A+ Question 1: What are the four key elements of bookkeeping ethics? CORRECT ANSWER : Honesty, Objectivity, Confidentiality and P...

Get this document $30.00