Liquor test Maui Questions And Answers

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Liquor test Maui Questions And Answers

Question 1: any license granted by the liquor commission

CORRECT ANSWER : license

Question 2: the holder of a license, issued by the liquor

commission, like a restaurant, hotel or bar

CORRECT ANSWER : licensee

Question 3: customers of the licensee

CORRECT ANSWER : patrons

Question 4: a boat or ship

CORRECT ANSWER : vessel

Question 5: A class 1 license is a _______ license

CORRECT ANSWER: manufacturers

Question 6: a license to manufacture liquor and sell it at

wholesale. The type to sell is to any business who holds a license to resell

CORRECT ANSWER : manufacturer license

Question 7: a class 2 license is a _____ license

CORRECT ANSWER : restaurant

Question 8: a class 3 license is a ___

CORRECT ANSWER : wholesale dealer license

Question 9: a class 4 license is a

CORRECT ANSWER : retail dealer license

Question 10: a license authorized to sell liquor for

consumption on the premises. they also may provide off- premises catering of food and liquor

CORRECT ANSWER : restaurant license

Question 11: a license allowing the company to import and

sell liquor to others businesses who are authorized to resell

CORRECT ANSWER : wholesale dealer license

Question 12: **no liquor can be consumed on the premises

under a what class licenses

CORRECT ANSWER : 3, 4

whole sale dealers retail dealer license

Question 13: a license to sell liquor at retail in its original

packages.

CORRECT ANSWER : class 4 retail dealer license

Question 14: a license that Allows for the sale and

consumption of liquor on the premise

CORRECT ANSWER : class 5 dispenser license

Question 15: a license authorizing the selling of liquors to

members of the club and to guests of the club enjoying the

privileges of membership for consumption only on the premises.

CORRECT ANSWER : class 6

club license

Question 16: license that allows the vessel to sell liquor while

en route within the jurisdictional limits of the state

CORRECT ANSWER : class 8

transient vessel license

Question 17: license for any tour or cruise vessel selling

liquor on board while in route within state waters.**liquor served within 3 miles of any islands shore is in violation

CORRECT ANSWER : class 9

tour or cruise vessel license

Question 18: license granted for the sale of liquor for a period

of time not to exceed 3 days for fundraising events by non profits. political candidates or political parties

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Liquor test Maui Questions And Answers Question 1: any license granted by the liquor commission CORRECT ANSWER : license Question 2: the holder of a license, issued by the liquor commission, like a...

Get this document $30.00