MN 552 ADVANCED HEAL TH

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

MN 552 ADVANCED HEAL TH

ASSESSMENT MIDTERM E XAM

LATEST UPDATE + QUES TIONS

AND VERIFIED CORRECT

ANSWERS GUARANTEED A +

Question 1: What is included in subjective information?

CORRECT ANSWER: CC, HPI, PMH, SH, FH, ROS

Question 2: Objective data includes:

CORRECT ANSWER: Heard, felt, seen, or smelled.

Obtained by observation or physical examination

Question 3: ROS includes

CORRECT ANSWER: Patient reported-not physical

component -constitutional (weight loss, fever, etc.) -skin -HEENT (head, ears, nose, throat) -cardiovascular

  • | Page

-respiratory -gastrointestinal -genitourinary -hematologic -immunologic/allergic -musculoskeletal -neurologic -endocrine -psychiatric

Question 4: OLD CART pneumonic stands for

CORRECT ANSWER: Onset

Location Duration Characteristics Aggravating factors Relieving factors Treatment

  • | Page

Question 5: Duke Activity Status Index

CORRECT ANSWER: measure's patient's functional

capacity. Rough estimate of peak oxygen uptake.<15=transplant candidate, >20=none to mild impairment

Question 6: Mini Mental State Exam

CORRECT ANSWER: Concentrates only on cognitive

functioning, not on mood or thought processes Standard set of 11 questions, requires only 5 to 10 minutes to administer Useful for both initial and serial measurement, so worsening or improvement of cognition over time and with treatment can be assessed Good screening tool to detect dementia and delirium and to differentiate these from psychiatric mental illness Normal mental status average 27; scores between 24 and 30 indicate no cognitive impairment

Question 7: MMSE score of 20 or less

  • | Page

CORRECT ANSWER: dementia, delirium,

schizophrenia or an affective disorder

Question 8: Montreal Cognitive Assessment (MoCA)

CORRECT ANSWER: screening for mild cognitive

dysfunction; assesses different cognitive domains like attention, visuconstructional, memory, etc. and scored up to 30 points >26 = normal Can weed out problems with people who score normally on MMSE

Question 9: Mild cognitive impairment (MCI) is a risk

factor for

CORRECT ANSWER: dementia

Question 10: Primary prevention

CORRECT ANSWER: Efforts to prevent an injury or

illness from ever occurring.ex. immunizations

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

MN 552 ADVANCED HEAL TH ASSESSMENT MIDTERM E XAM LATEST UPDATE + QUES TIONS AND VERIFIED CORRECT ANSWERS GUARANTEED A + Question 1: What is included in subjective information? CORRECT ANSWER: CC, H...

Get this document $30.00