NAB RCAL EXAM NEWEST ACTUAL

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

NAB RCAL EXAM NEWEST ACTUAL

EXAM AND PRACTICE QUESTIONS

EXAM COMPLETE 250 QUESTIONS

AND CORRECT DETAILED

ANSWERS (VERIFIED ANSWERS)

|ALREADY GRADED A

Question 1: If contracted laundry services are provided off

site:

CORRECT ANSWER : The use of commercial laundry

services is required by the contractor based on Department of Health.

Question 2: For residents with dementia, optimal food choices

are best achieved by:

CORRECT ANSWER : Good screening, proper nutrition

and hydration, and pleasant meal times.

Question 3: Information should be added to an ICP:

CORRECT ANSWER: At a minimum when the resident has

a significant change of condition.

Question 4: A resident has the right to participate in social,

religious, and community activities provided these do not:

CORRECT ANSWER : Conflict with orders of the physician

Question 5: One of the fundamental element of dementia Care

is:

CORRECT ANSWER : Creating a specialized, secure, and

quiet location for patients with dementia.

Question 6: Mrs. J suffers from dementia. No matter how

many times staff explain something to her she doesn't seem to be able to accomplish the task. Which of the following is the best solution?

CORRECT ANSWER : Task Breakdown

Question 7: The best way for the administrator to get

feedback regarding dining services is through:

CORRECT ANSWER : Resident council

Question 8: A major consideration in creating a

comprehensive activities program is that the activities director understands the

CORRECT ANSWER : Nature and extent of care recipients'

disabilities

Question 9: Criteria for move out in an RC/AL community

should be disclosed

CORRECT ANSWER : As part of move-in

Question 10: The primary function of an initial care recipient

assessment is to determine

CORRECT ANSWER: Overall functional status

Question 11: ECP

CORRECT ANSWER : exposure control plan

Question 12: BBPs

CORRECT ANSWER : Bloodborne Pathogens Standard

Question 13: OPIMs

CORRECT ANSWER : any body fluid visibly contaminated

with blood, vaginal secretions, semen... EXCLUDES TEARS

AND SWEAT

Question 14: BBPs are:

CORRECT ANSWER : Infectious microorganisms present

in blood that can cause disease in humans. (HBV, HCV, HIV)

Question 15: HBV

CORRECT ANSWER : hepatitis B virus

Question 16: HCV

CORRECT ANSWER : hepatitis C virus

Question 17: HIV

CORRECT ANSWER : human immunodeficiency virus

Question 18: Exposure Control Plan (ECP)

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

NAB RCAL EXAM NEWEST ACTUAL EXAM AND PRACTICE QUESTIONS EXAM COMPLETE 250 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY GRADED A Question 1: If contracted laundry services are ...

Get this document $30.00