NJ DMV Permit Test Questions and

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

NJ DMV Permit Test Questions and Answers (Latest Update

Question 1:

When must you signal before making a turn?

CORRECT ANSWER : At least 100 feet before the

intersection

Question 2:

How close may you park to a stop sign?

CORRECT ANSWER : 50 feet

Question 3:

How close may you park to a corner?

CORRECT ANSWER : 25 feet

Question 4:

How close may you park to a fire hydrant?

CORRECT ANSWER : 10 feet

Question 5:

What is the stopping distance on a dry road at 50 m.p.h.?

CORRECT ANSWER : 243 feet

Question 6:

What is the proper distance you may park from the curb?

CORRECT ANSWER : 6 inches or less

Question 7:

What are the penalties for driving without insurance?

CORRECT ANSWER : Suspension of driver's license and

registration and fines

Question 8:

Serious accidents causing death, injury or $200 damage must be reported within 5 days to?

CORRECT ANSWER : A Division of motor Vehicles office

Question 9:

Points are only issued for?

CORRECT ANSWER : Moving Violations

Question 10:

When will you be given a proposed License Suspension Notice?

CORRECT ANSWER : After receiving 12 points

Question 11:

What is the penalty for driving with a suspended license-first offense?

CORRECT ANSWER : Fine of $500 and up to 6 months

additional license suspension

Question 12:

What is the penalty for not telling the truth when applying for a license?

CORRECT ANSWER : No less than a $200 fine and up to 6

months imprisonment

Question 13:

Up to 3 points may be subtracted from your record if you receive no moving violations for how long?

CORRECT ANSWER : One year

Question 14:

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

NJ DMV Permit Test Questions and Answers (Latest Update Question 1: When must you signal before making a turn? CORRECT ANSWER : At least 100 feet before the intersection Question 2: How close may y...

Get this document $30.00