NRNP 6645 Midterm Exam-questions and detailed

EXAM ELABORATIONS Aug 29, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

NRNP 6645 Midterm Exam-questions and detailed verified answers 2024

Question 28:

The advanced practice psychiatric nurse may intervene as appropriate with agencies or persons in order to advocate for the patient; do for the patient what he or she cannot do for self, always with an aim toward maximum independence and growth which is consistent with which basic strategy of dynamic supportive therapy?

Answer: D. Maximize adaptive coping mechanisms

Question 29:

Which of the following is consistent with literature regarding suicide? Check all that apply:

Answers:

  • Assessing patient is of paramount importance for the advanced practice psychiatric nurse
  • during the initial patient contact

  • Suicidality can be assessed by using reliable and valid self-report questionnaires

Question 30:

Common ancestry through which individuals have evolved shared values and customs is knowns as which of the following?

Answer: B. Ethnicity

Question 31 The therapist using a CBT approach in which the therapist encourages the patient to investigate whether their thoughts are based on facts or assumptions is known as which of the following?

Answer: B. Questioning the Evidence

Question 32 1 / 4

Which of the following is not consistent with the underlying assumptions of psychodynamic psychotherapy?

Answer: A. What happened in the past determine what we do today

Question 33 The advanced practice psychiatric nurse is meeting with a patient who is in the process of an unwanted divorce. The patient endorses persistent suicidal ideations, with strong intent. The advanced practice psychiatric nurse recognizes the patient is a high suicide risk and recommends which of the following?

Answer: B. Hospital psychiatric admission and suicide precautions.

Question 34: 2 / 4

Which of the following assumptions would the therapist be safe in making about cultural influences in a family?Answer: D. The cultural context of families is complicated by the fact that most families are influenced by multiple contexts. 3 / 4

Question 35:

The focus of exploration in a relational psychodynamic therapy includes which one of the following?

Answer: C. Here and now

Question 36 The CBT therapist ask the patient on the scale of "0 -10 how would you rate your depression today?" " And how that compare to 2 months ago?" This is an example of what type of question type in Socratic dialogue?

Answer: D. This would not be a question consistent with Socratic Dialogue

Question 37 Which of the following best describes the difference between standards of care and practice guidelines?Answer: B. Standards of care are legally binding while practice guidelines are not.

Question 38:

Strategies for working with anxiety are central to all therapy approaches. Which strategy would be consistent with a behavioral therapy approach?

Answer: A. Restructuring

Question 39:

Which of the following is consistent with Cognitive Behavioral Therapy (CBT)? Select all that apply:

Answer: D. A and C

Question 40:

According to Structural Family Therapy model, family structure refers to which of the following?

  • / 4

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: EXAM ELABORATIONS
Added: Aug 29, 2025
Description:

NRNP 6645 Midterm Exam-questions and detailed verified answers 2024 Question 28: The advanced practice psychiatric nurse may intervene as appropriate with agencies or persons in order to advocate f...

Get this document $30.00