NSG6020 NSG 6020 Final Exam

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

NSG6020 / NSG 6020 Final Exam Questions and Answers Updated (Verified Answers)

Question 1: The brain and spinal cord are included in which

of the following?

CORRECT ANSWER : Central nervous system

Question 2: The cranial nerves 31 pairs of spinal nerves, and

branches make up which of the following?

CORRECT ANSWER : Peripheral nervous system

Question 3: A rotational sensation of spinning is considered

to be which of the following?

CORRECT ANSWER : Vertigo

Question 4: A sensation of numbness and or tingling of the

extremities is referred to as which of the following?

CORRECT ANSWER : Paresthesia

Question 5: Lightly touching the cornea with a cotton ball

would be examining which type of reflex?

CORRECT ANSWER : Superficial reflex

Question 6: Which of the following is Cranial Nerve XI?

CORRECT ANSWER : Spinal accessory

Question 7: Which of the following is not considered a

primary headache?

CORRECT ANSWER : Meningitis

Question 8: Which of the following may be noted in patient

with a migraine headache?

CORRECT ANSWER : Aura

Question 9: An unsteady gait or difficulty balancing referred

to as which of the following?

CORRECT ANSWER : Ataxia

Question 10: Which of the following is not considered a

short-term stroke risk?

CORRECT ANSWER : Age >50 years

Question 11: Pinpoint pupils may be a result of which of the

following?

CORRECT ANSWER : Heroin use

Question 12: Which of the following contraindicated when

assessing the comatose patient?

CORRECT ANSWER : Dilate the patient's pupils to assess

optic nerve

Question 13: Which of the following is not associated with a

diagnosis of possible meningitis?

CORRECT ANSWER : Neck supple with full ROM.

Question 14: Which of the following refers to the patient's

ability to identify an object by feeling it with eyes closed?

CORRECT ANSWER : Stereognosis.

Question 15: Risk factors for stroke include all of the

following except:

CORRECT ANSWER : Hypotension

Question 16: Which category should this information be

placed in the SOAP note: "Abdominal pain 3 days,

Intermittent with a pain score of 7/10 accompanied by nausea and vomiting".

CORRECT ANSWER : History of present illness

Question 17: Where is the differential diagnoses located?

CORRECT ANSWER : Assessment

Question 18: Which of the following statements regarding the

differential diagnoses is true?

CORRECT ANSWER : A group of 3 evidence-based

diagnoses that do not include the primary diagnosis as one of the differential diagnoses in which a clinician must be aware of if the client does not improve.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

NSG6020 / NSG 6020 Final Exam Questions and Answers Updated (Verified Answers) Question 1: The brain and spinal cord are included in which of the following? CORRECT ANSWER : Central nervous system ...

Get this document $30.00