NTN FireTEAM Study Set Latest

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

NTN FireTEAM Study Set | Latest | Actual questions and answers | RATED A+

Question 1: What do you use to tighten a bolt

CORRECT ANSWER : socket wrench

Question 2: What shape is a drillbit used for metal

CORRECT ANSWER : sleek shape, not pointed, no

protruding edges for operations at high speed to go through hard metal or sometimes wood

Question 3: what shape drillbit is hand operated for drilling

wood

CORRECT ANSWER : the tip is a threaded point,

protruding edges to cut through soft wood.

Question 4: what shape drillbit is used from

ceramics/masonry

CORRECT ANSWER : squared off tip bit

Question 5: small gear vs big gear, what turns faster?

CORRECT ANSWER : Big gear

Question 6: When installing Bolt w/ washer and nut, what

side faces you?

CORRECT ANSWER : Threaded end goes away from body

to prevent hazard

Question 7: What tool is used to cut bolts?

CORRECT ANSWER : Hacksaw (NOT BOLTCUTTERS)

Question 8: Mechanical Brick Factory: What do you do if there is unmelted material?

CORRECT ANSWER : Stop, call mechanic

Question 9: Mechanical Brick Factory: If you want more material from the start of the assembly, what do you do?

CORRECT ANSWER : Adjust amount released by Hopper,

DONT adjust speed of belt

Question 10: Mechanical Brick Factory: If the first grinder is stuck, what do you suspect?

CORRECT ANSWER : There is a jam in the grinder

Question 11: Mechanical Brick Factory: How do you fix a grinder jam?

CORRECT ANSWER : You put it in reverse manually

Question 12: Mechanical Brick Factory: How do you remove a molding station arm?

CORRECT ANSWER : 1. Loosen middle nut, 2. then

remove end nut

Question 13: Mechanical Brick Factory: If water is pouring over the edge, what do you suspect is wrong?

CORRECT ANSWER: Green Filter CLOG

Question 14: Mechanical Brick Factory: Water tank is rising quickly, how do you fix it?

CORRECT ANSWER : Reduce amount of fresh water

Question 15: Mechanical Brick Factory: What purpose does the shake motion have on the washing tray?

CORRECT ANSWER : Shaking spins material to ensure all

sides of material get washed

Question 16: Mechanical Brick Factory: If there is a Gear valve that needs to be turned on and off, what way do you turn it?

CORRECT ANSWER : righty - closee (CW), lefty - open

(CCW)

Question 17: Mechanical Brick Factory: What is the purpose of a gasket/washer

CORRECT ANSWER : distributes pressure, reduce chance

of loosening, seals opening

Question 18: Mechanical electrical question: what happens in a CIRCUIT when you turn on a light switch to turn lights on?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

NTN FireTEAM Study Set | Latest | Actual questions and answers | RATED A+ Question 1: What do you use to tighten a bolt CORRECT ANSWER : socket wrench Question 2: What shape is a drillbit used for ...

Get this document $30.00