NURS 100 FUNDAMENTAL FINAL EXAM

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

NURS 100 FUNDAMENTAL FINAL EXAM

LATEST ACTUAL EXAM 150 QUESTIONS AND

CORRECT DETAILED ANSWERS WITH

RATIONALES (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY

GRADED A+

Question 1: A nurse is teaching a client how to self-administer

insulin. Which of the following actions should the nurse take to evaluate the clients understanding of the process within the psychomotor domain of learning?

CORRECT ANSWER : Have the client demonstrates the

procedure

Question 2: A nurse is preparing to administer a cleansing

enema to a client. Which of the following actions should the nurse plan to take?

CORRECT ANSWER : Position the client on his left side

Question 3: A client who reports shortness of breath requests her

nurse's help in changing positions. After repositioning the client, which of the following actions should the nurse take next?

CORRECT ANSWER : Observe the rate, depth, and character of

the client's respirations.

  • | Page

Question 4: A nurse is caring for a client who has bilateral casts

on her hands. Which of the following actions should the nurse take when assisting the client with feeding?

CORRECT ANSWER : Sit at the bedside while feeding the

client.

Question 5: A nurse is caring for a client who, while sitting in a

chair, starts to experience a seizure. Which of the following actions should the nurse take?

CORRECT ANSWER : lower the client to the floor and place a

pad under the client's head.

Question 6: A home health nurse is planning to provide health

promotion activities for a group of clients in the community.Which of the following activities is an example of the nurse promoting primary prevention?

CORRECT ANSWER : Educating clients about the

recommended immunization schedule for adults.

Question 7: An assistive personnel (AP) is assisting a nurse with

the care of a female client who has an indwelling urinary

  • | Page

catheter. Which of the following actions by the AP indicates a need for further teaching?

CORRECT ANSWER : The AP hangs the collection bag at the

level of the bladder.

Question 8: timeframes for STAT, routine, and now orders

CORRECT ANSWER : 5 mins for stat, 30 before/after for

routine, 90 minutes for now orders

Question 9: A nurse is providing discharge teaching to a client

who is recovering from lung cancer. The provider instructed the client that he could resume lower-intensity activities of daily living. Which of the following activities should the nurse recommend to the client?

CORRECT ANSWER: washing dishes

Question 10: A nurse is planning to perform passive range-of-

motion exercises for a client. Which of the following actions should the nurse take?

CORRECT ANSWER : repeat each joint motion five times

during each session.

  • | Page

Question 11: A nurse is planning care for a client who has a

single-lumen nasogastric (NG) tube for gastric decompression.Which of the following actions should the nurse include in the plan of care? (select all that apply.)

CORRECT ANSWER : Provide oral hygiene frequently,

measure the drainage from the NG tube every shift, Secure the NG tube to the client's gown

Question 12: An example of situational crisis and who is at

highest risk

CORRECT ANSWER : unanticipated loss caused by external

factor, and someone with mental health issues.

Question 13: patient education for aspirin and acetaminophen is

CORRECT ANSWER : reports bleeding, ringing in ear, and not

taking if 19 with viral infection (aspirin). avoid alcohol, do not exceed 3gm/day, and routine blood pressure (acetaminophen)

Question 14: Name and describe 4 landmarks for IM injections

CORRECT ANSWER : Deltoid, vastus lateralis, ventrogluteal,

dorsogluteal

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

NURS 100 FUNDAMENTAL FINAL EXAM LATEST ACTUAL EXAM 150 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS WITH RATIONALES (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY GRADED A+ Question 1: A nurse is teaching a client how to s...

Get this document $30.00