- | Page
PN TARGETED MEDICAL SURGICAL RENAL
AND URINARY EXAM NEWEST 2025 ACTUAL
EXAM COMPLETE 140 QUESTIONS AND
CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED
ANSWERS) |ALREADY GRADED A+||BRAND
NEW!!
Question 1: A nurse is recommending dietary modifications for
a client who has GERD. The nurse should suggest eliminating which of the following foods from the client's diet?
CORRECT ANSWER : Oranges and tomatoes
Question 2: A nurse is assisting with the planning of an in-
service training session regarding nutrition. Which of the following minerals should the nurse include as a factor in oxygen transportation?
CORRECT ANSWER : Iron
Question 3: A nurse is reinforcing teaching about pursed-lip
breathing with a client who has chronic obstructive pulmonary disease (COPD) and emphysema. The nurse should explain that this breathing technique does which of the following?
CORRECT ANSWER : Keeps the airways open exhalation
- | Page
Question 4: A nurse is contributing to the plan of care for a
client who has dumping syndrome. Which of the following instructions should the nurse include?
CORRECT ANSWER : Eat a source of protein with each meal
Question 5: A nurse is collecting data about the respiratory
status of a client who has COPD. Which of the following manifestations should the nurse identify as an indication of the early onset of respiratory failure?
CORRECT ANSWER : Tachycardia
Question 6: A nurse is caring for a client who has recovered
from acute diverticulitis. The nurse should instruct the client to increase his intake of which of the following foods when the inflammation subsides?
CORRECT ANSWER : Cabbage and peaches
Question 7: A nurse on a medical-surgical unit is caring for a
client who is postoperative following a hip replacement. The client reports feeling apprehensive and restless. The nurse collects additional data from the client. Which of the following findings is an indication of pulmonary embolism?
- | Page
CORRECT ANSWER : Sudden onset of dyspnea
Question 8: A nurse is caring for a client who has a chest tube.
The nurse notes that the chest tube has become disconnected from the chest drainage system. Which of the following actions should the nurse take?
CORRECT ANSWER : Immerse the end of the chest tube in a
bottle of sterile water
Question 9: A nurse is assisting with preparing a client for a
bronchoscopy. Which of the following actions should the nurse take? (Select all that apply.)
CORRECT ANSWER: explain that the client will receive
sedation and will not remember, verify that the client understands the purpose and nature of the procedure
Question 10: A nurse is caring for a client who is dehydrated
and is receiving a continuous tube feeding through a pump at 75 mL/hr. When the nurse checks the client at 0800, which of the following findings requires intervention by the nurse?
CORRECT ANSWER : The head of the bed is elevated to 20
degree
- | Page
Question 11: A nurse is caring for a client who is 2 days
postoperative following a gastric bypass. The nurse notes that bowel sounds are present. Which of the following foods should the nurse provide at the initial feeding?
CORRECT ANSWER : Clear liquids
Question 12: A nurse is auscultating the lungs of a client who is
having an acute asthma attack. Which of the following sounds should the nurse expect to hear?
CORRECT ANSWER : Noisy wheezing
Question 13: A nurse is caring for a client who is scheduled to
have his chest tube removed. Which of the following actions should the nurse take?
CORRECT ANSWER : Auscultate the lungs after removal
Question 14: A nurse is collecting data from a client who is
postoperative following a transurethral resection of the prostate (TURP) and has continuous bladder irrigation. The nurse notes no drainage in the client's urinary drainage bag over 1 hour.Which of the following actions should the nurse take?