POST EXAM PRACTICE TEST

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

POST EXAM PRACTICE TEST

Question 1: Subjects of an interrogation are witnesses and

victims who are willing to provide police with information they possess about a matter under investigation

CORRECT ANSWER : F

Question 2: Simple Robbery is the taking of anything of value

belonging to another form the person of another by the use of force or intimidation while armed with a firearm

CORRECT ANSWER: F

Question 3: A batter "under the color of law" can result in a

civil rights lawsuit.

CORRECT ANSWER : T

Question 4: Livor Mortis is the stiffening of muscles are death

due to chemical changes in muscle fibers.

CORRECT ANSWER : F

Question 5: The Eighth Amendment prohibits cruel and

unusual punishments.

CORRECT ANSWER : T

Question 6: The state purpose of the Exclusionary Rule is to

deter police misconduct.

CORRECT ANSWER : T

Question 7: Latex gloves should be worn any time evidence is

handled by responding officers.

CORRECT ANSWER : T

Question 8: In Mapp v. Ohio the court considered the right of

a defendant to have counsel a trial.

CORRECT ANSWER : F

Question 9: Methamphetamine is classified as a depressant

CORRECT ANSWER : F

Question 10: Frottage is the practice of getting sexual

stimulation and satisfaction by rubbing against something, especially another person.

CORRECT ANSWER : T

Question 11: The three mandatory elements of information

necessary to book a suspect are her name, her offense and the date and time of arrest.

CORRECT ANSWER : T

Question 12: The most immediate responsibilities of the first

officers at the scent of a crime are to ensure the safety of victims and to photograph and document the crime scene.

CORRECT ANSWER : F

Question 13: To perform a "Terry" stop, an officer must have

a reasonable suspicion of criminal activity.

CORRECT ANSWER : T

Question 14: Criminal conspiracy and committing a felony

are called "inchoate" offenses.

CORRECT ANSWER : F

Question 15: Two functions of motorized patrol units are to

deter crime and to promote the public's feeling of safety.

CORRECT ANSWER : T

Question 16: Forcible Rape is committed when the victim is

incapable of resisting or is incapable of understanding the nature of the act by reason of stupor or other abnormal condition of the mind.

CORRECT ANSWER : T

Question 17: An officer conducting a "frisk" may also "pat

down" things (backpacks, purse or duffle bags) carried by the suspect.

CORRECT ANSWER : T

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

POST EXAM PRACTICE TEST Question 1: Subjects of an interrogation are witnesses and victims who are willing to provide police with information they possess about a matter under investigation CORRECT...

Get this document $30.00