PRIMEXAM.COM - Test Bank Chapter 01: Fractions Ogden & Fluhart...

EXAM ELABORATIONS Aug 29, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

PRIMEXAM.COM

Calculation of drug dosages 11th Edition by Ogden Test Bank

Chapter 01: Fractions

Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition

COMPLETION

Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.

1. 3/10 + 3/5 +

ANS: 9/10

2. 1 5/6 + 3 1/3 +

ANS: 5 1/6

3. 11/12 – 1/2 =

ANS: 5/12

4. 6 1/2 – 1 3/4 =

ANS: 4 3/4

5. 1/3 × 3/4 =

ANS: 1/4

6. 2 1/2 × 2 1/3 =

ANS: 8 1/6

7. 5 1/2 × 1 1/6 =

ANS: 6 5/12

8. 5/6 ÷ 1/2 =

ANS: 1 3/7

9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =

ANS: 2 16/35

10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 = 1 / 4

PRIMEXAM.COM

ANS: 2 5/8 2 / 4

PRIMEXAM.COM

Chapter 02: Decimals

Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 10th Edition

COMPLETION

Perform the indicated calculations.

1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 =

ANS: 9.97

2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =

ANS: 89.35

3. 16.75 - 4.6 =

ANS: 12.15

4. 120.005 - 95.88 =

ANS: 24.125

5. 5.32 × 67.9 =

ANS: 361.228

6. 44.7 × 17.13 × 60 =

ANS: 45,942.66

7. 0.662 × 1000 =

ANS: 662

8. 17.5 × 10 =

ANS: 175

9. 4.4 ÷ 0.5 =

ANS: 8.8

10. 110.5 ÷ 7.52 =

ANS: 14.69414894 3 / 4

PRIMEXAM.COM

11. 258.7 ÷ 100 =

ANS: 2.587

12. 354.6 ÷ 1000 =

ANS: 0.3546

  • / 4

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: EXAM ELABORATIONS
Added: Aug 29, 2025
Description:

PRIMEXAM.COM Calculation of drug dosages 11th Edition by Ogden Test Bank Chapter 01: Fractions Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition COMPLETION Perform the indicated calculati...

Get this document $30.00