Questions and Answers 100 Pass

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

Relias/Prophecy general ICU RN A v3 Questions and Answers 100% Pass

Question 1: One of your patients coded but is now

stabilized and you are catching up on charting. The step- down unit calls to get report on your other patient who is to be transferred. The nurses near you do not appear busy.How should you prioritize your time?

CORRECT ANSWER: Give report and ask the nurses

to prepare the patient for transfer.

Question 2: Your patient was intubated but still has oral

medications on their list of medications. How should you ensure they receive their medications?

CORRECT ANSWER: Ask the provider to update the

route of administration.

Question 3: What laboratory value should you monitor

closely if your patient is vomiting coffee ground emesis?

CORRECT ANSWER: Hemoglobin

  • | Page

Question 4: What ECG finding is indicative of

hyperkalemia?

CORRECT ANSWER: Peaked T waves

Question 5: You witness a patient that is not assigned to

you fall out of bed and begin crying for help but you do not see the assigned nurse to assist the patient. What should you do first?

CORRECT ANSWER: Check on the patient's status and

call for assistance.

Question 6: When assessing for fever in your intubated

patient, placement of the thermometer in which area would be most accurate?

CORRECT ANSWER: Pulmonary artery or bladder

Question 7: Your patient has just completed IV potassium

replacement. When should you collect their repeat potassium level?

CORRECT ANSWER: 30-60 min

  • | Page

Question 8: Your patient is receiving an anti-arrhythmic

agent. Which of the following assessment parameters is the MOST important for you to evaluate?

CORRECT ANSWER: ECG

Question 9: Your patient is undergoing a weaning trial

from the ventilator. Fifteen minutes into the trial the patient's heart rate increases to 140 bpm and they start to grab at their oxygen and IV tubing. What should you do NEXT?

CORRECT ANSWER: Stop weaning and rest the

patient

Question 10: While assessing a patient just admitted to

the hospital, he admits to drinking 12 cans of beer a day, with the last drink being right before admission. What is the expected onset of delirium tremens?

CORRECT ANSWER: Within 48-72 hours

  • | Page

Question 11: You have administered a pain medication

that has a half-life of 120 minutes, onset of action 6 min, Tmax of 15 minutes, and is mostly excreted in the urine.When can the patient expect the medication to start working?

CORRECT ANSWER: 6 minutes

Question 12: A lethargic but oriented patient is being

admitted for sepsis and their family member is in the waiting area. Their belonging include a ring, cell phone, and wallet. The patient asks if they can keep the ring on and phone at bedside. What is your BEST response?

CORRECT ANSWER: It is best if your family takes

your belongings.

Question 13: What is a significant complication of

imaging studies performed with IV contrast?

CORRECT ANSWER: Acute kidney injury

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

Relias/Prophecy general ICU RN A v3 Questions and Answers 100% Pass Question 1: One of your patients coded but is now stabilized and you are catching up on charting. The step- down unit calls to ge...

Get this document $30.00