Questions And Answers

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Prophecy Core Mandatory Part 3 Questions And Answers

Question 1: Which statement is accurate concerning the

portability of advanced healthcare directives

CORRECT ANSWER : In some cases if laws are similar a

state will accept an AHD written in another state

Question 2: Which of the following statements is NOT

accurate regarding signs of abuse

CORRECT ANSWER : Victims of physical abuse will

always have visible cuts or bruises

Question 3: Hostile work environment sexual harassment

involves harassment by

CORRECT ANSWER : All of the above; direct supervisor,

vendor, subordinate

Question 4: Workplace violence is defined as threats, physical

assaults, muggings and

CORRECT ANSWER : bullying

Question 5: Which of the following statements is accurate

CORRECT ANSWER : workplace violence can affect trust

in management or coworkers

Question 6: Which of the following statements is accurate

concerning restraints

CORRECT ANSWER : a belt restraint placed over the

patients chest may restrict breathing

Question 7: When caring for victims of abuse you should

CORRECT ANSWER : touch them only with their

permission

Question 8: The type of abuse that involves intimidating

ridiculing or degrading someone is called

CORRECT ANSWER : psychological abuse

Question 9: When caring for terminally ill patients you should

CORRECT ANSWER : consider that larger doses of

analgesia may be needed because of disease progression

Question 10: Healthcare professionals are required to report

suspected cases of child and elder abuse

CORRECT ANSWER : In all states

Question 11: If you suspect child abuse which of the

following is a correct action to take

CORRECT ANSWER : Get permission from the state

agency before letting a child leave with the caregiver

Question 12: Which of the following is true about opioid use

CORRECT ANSWER : patients may develop a tolerance for

opioids over time and may need higher dosages for pain relief

Question 13: Gender harassment the most common type of

sexual harassment involves

CORRECT ANSWER : unwelcome obscene jokes

Question 14: Advance healthcare directives commonly cover

CORRECT ANSWER : ALL of the Above: when a person would or would not want life prolonged, decisions about organ donation, who can make healthcare decisions when person unable to do so

Question 15: Which of the following would NOT be

considered physical abuse

CORRECT ANSWER : threatening to harm victim's child or

pet

Question 16: An example of quid pro quo harassment is

CORRECT ANSWER : demanding sexual favors in

exchange for a promotion

Question 17: Which of the following statements is correct?

CORRECT ANSWER : Parents who cannot afford

medication for their child are guilty of child neglect**wrong**

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Prophecy Core Mandatory Part 3 Questions And Answers Question 1: Which statement is accurate concerning the portability of advanced healthcare directives CORRECT ANSWER : In some cases if laws are ...

Get this document $30.00