Review latest RATED A

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Georgette's LMR | Flashcards made based off of Georgette's Last Minute Review | latest | RATED A+

Question 1: What should you not do when advocating for a

patient?

CORRECT ANSWER : Judge or confront

Question 2: What class of medication is contraindicated with

tics?

CORRECT ANSWER : Stimulants

Question 3: What should you provide for prior to assessing

abuse victims?

CORRECT ANSWER : A safe environment

Question 4: What are your actions if a child reports abuse?

CORRECT ANSWER : First interview separately from

parents then report to CPS

Question 5: What should you do if a child plays with toys in a

way that you suspect abuse?

CORRECT ANSWER : Report to CPS

Question 6: In what setting as an inpatient provider should

you interview a patient?

CORRECT ANSWER : Use a private room with the door

partially open

Question 7: How should you begin your interview with

adolescents?

CORRECT ANSWER : By building rapport with them by

ensuring confidentiality absent exceptions

Question 8: Should you interview adolescents with or without

parents?

CORRECT ANSWER : Without

Question 9: What if an adolescent tells you they are

homosexual and they don't want their parents to know?

CORRECT ANSWER : This is confidential

Question 10: The patient is being discharged and would like

their labs faxed to the rehab facility. What is your initial action?

CORRECT ANSWER : Get informed consent/ROI

Question 11: What do you do if a medical evaluation is

needed?

CORRECT ANSWER : Refer out - this is out of scope

Question 12: What do you do if a patient is takes something

and is feeling really funny/unwell in your office?

CORRECT ANSWER : Collect UDS and then refer out

Question 13: Is it considered a mental illness if it is an

expected response culturally? What do you offer as treatment?

CORRECT ANSWER : No; brief supportive therapy - not

medication

Question 14: A mother states her child is experiencing a

cultural illness. What is your initial action?

CORRECT ANSWER : Respect the mother's cultural

understanding of illness prior to assessment

Question 15: Native Americans view mental illness and SUDs

as?

CORRECT ANSWER : An imbalance between the

individual and the world

Question 16: What ethnic group has the highest rate of

suicidality in the US?

CORRECT ANSWER : Native Americans

Question 17: If a patient believes they need a healing stick in

their room, but the staff nurses removed it from them - what should you do?

CORRECT ANSWER : Teach cultural sensitivity and make

accommodations for patient to have healing stick available

such as 1:1

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Georgette's LMR | Flashcards made based off of Georgette's Last Minute Review | latest | RATED A+ Question 1: What should you not do when advocating for a patient? CORRECT ANSWER : Judge or confron...

Get this document $30.00