Scribe America Final Exam ED Questions and Answers Already Graded A+
Question 1: the main reason for the pt's ED visit
CORRECT ANSWER: Chief Complaint
Question 2: pt's feelings (subjective) vs physician's
assessment (objective)
CORRECT ANSWER: pain vs tenderness
Question 3: the doctor's judgement of discomfort
CORRECT ANSWER: distress
Question 4: an individual's normal state of being
CORRECT ANSWER: baseline
Question 5: What CAN scribes do?
CORRECT ANSWER: -Document Hx, PE, results,
procedures, and physician consults
-Access and document lab results and radiology findings -Locate and obtains PMHx, previous charts, past results, and recent studies -Record physician interpretations of x-rays and EKGs
Question 6: What can scribes NOT do?
CORRECT ANSWER: -Touch pts
-Write orders or Rxs -Give verbal orders -Partake in any activity that may affect pt health/outcome -Sign or authenticate any chart/record -Handle bodily fluids or specimens
Question 7: What does the Charge Nurse do?
CORRECT ANSWER: Manages ED pt flow
Question 8: What does the ED Nurse do?
CORRECT ANSWER: Records medical Hx,
symptoms, monitors pt, starts IVs, administers medications, and assists with procedures.
Question 9: What does the Unit Secretary do?
CORRECT ANSWER: Places physician's orders,
answers phone calls, pages other specialists/doctors, and organizes pt's paperwork.
Question 10: What does the scribe do?
CORRECT ANSWER: Document pt's visit on behalf of
the physician.
Question 11: What is the ED flow?
CORRECT ANSWER: Walk in → triage → bed →
physician assessment → labs/rad/meds → results → MDM → diagnosis → consults → disposition
Question 12: What are the 5 vital signs?
CORRECT ANSWER: -RR
-BP -HR -temp -O2 sat
Question 13: Level of acuity
CORRECT ANSWER: 5 (low) to 1 (high)
Question 14: What are all the parts of the chart?
CORRECT ANSWER: -HPI
-ROS -Past Hx -PE -ED Course -Disposition
Question 15: What goes in each SOAP section?
CORRECT ANSWER: S: HPI and ROS