TABC Final exam Questions and Answers 100% Pass
Question 1: in an establishment that serves alcohol for on
premise consumption and gets less than 50% of it's gross recipients from alcohol sales, a cashier can be 16.
CORRECT ANSWER: true
Question 2: in order to remain certified, I have to:
CORRECT ANSWER: complete a seller training
course every 2 years
Question 3: Which of the following might make you
suspect that an ID is fake ?
CORRECT ANSWER: All of the above
Question 4: what is a good technique to use when trying
to determine if a customer is intoxicated?
CORRECT ANSWER: All of the above
Question 5: in which situation is it legal for a minor to
possess alcohol?
CORRECT ANSWER: when working at an
establishment as a server/seller
Question 6: Fatigue, medication, drugs, or illness can:
CORRECT ANSWER: increase the effect alcohol has
on a person
Question 7: all seller/server training schools are owned
and operated by the Texas alcoholic beverage commission.
CORRECT ANSWER: false
Question 8: which of the following factors may impact a
person's blood alcohol level (BAC)?
CORRECT ANSWER: gender
Question 9: an example of "On premise" establishment
is:
CORRECT ANSWER: A restaurant that sells mixed
drinks
Question 10: a sign of an intoxicated person could be a
guest who is buying rounds of drinks for strangers.
CORRECT ANSWER: true
Question 11: today is January 23, 2015. Which guest
could you legally serve alcohol to?
CORRECT ANSWER: Someone born January 2, 1994
Question 12: when an excessive amount of alcohol is
consumed causing a person to stop or breath slowly, vomit in their sleep, or appear pale or bluish, the person
is possibly suffering from:
CORRECT ANSWER: alchohol poisoning
Question 13: in which of the following situations would
you sell/serve an alcoholic beverage?
CORRECT ANSWER : A gentleman walks up to the
counter with a bottle of whiskey, you watched him walk through the store, he answers your questions directly and clearly, you do not smell alcohol on his breath and his eyes are clear
Question 14: as a seller/server, of you sell alcohol to a
minor, your employer could:
CORRECT ANSWER: all of the above
Question 15: when checking an ID, make sure the
description matches the person, the photo matches the description, and
CORRECT ANSWER: both b and c
Question 16: it is illegal for a minor to even attempt to
purchase alcohol
CORRECT ANSWER: true
Question 17: which of the following might make you
suspect that an ID of fake?