Test Bank - Fundamentals of Anatomy and Physiology,

EXAM ELABORATIONS Aug 30, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

l OM oAR cP SD | 25 92 2 77 9

Test Bank - Fundamentals of Anatomy and Physiology, 11th Edition (Martini, 2018) Updated Version 2023 Questions and Answers ) 1 / 3

Fundamentals of Anatomy and Physiology, 11e (Martini) Chapter 1 An Introduction to Anatomy and Physiology

Multiple Choice Questions

1) Anatomy is to ________ as physiology is to ________.

  • function; form
  • form; structure
  • structure; function
  • structure; form
  • growth; form

Answer: C

Learning Outcome: 1-2

Bloom's Taxonomy: Understanding

2) The analysis of the internal structure of individual cells is called A) cytology.

  • histology.
  • embryology.
  • physiology.
  • anatomy.

Answer: A

Learning Outcome: 1-2

Bloom's Taxonomy: Remembering

3) The study of the general form and superficial markings of an organism is called ________ anatomy. A) gross

  • surface
  • systemic
  • regional
  • surgical

Answer: B

Learning Outcome: 1-2

Bloom's Taxonomy: Remembering

4) Anatomical features that change during illness are studied in ________ anatomy.

  • gross
  • surface
  • microscopic
  • pathological
  • regional 2 / 3

Answer: D

Learning Outcome: 1-2

Bloom's Taxonomy: Remembering

5) The study of the first two months of development is termed A) histology.

  • embryology.
  • cytology.
  • pathology.
  • organology.

Answer: B

Learning Outcome: 1-2

Bloom's Taxonomy: Remembering

6) The study of the function of specific organ systems is called A) systemic physiology.

  • organ physiology.
  • cell physiology.
  • pathological physiology.
  • histology.

Answer: A

Learning Outcome: 1-2

Bloom's Taxonomy: Remembering

7) Cardiovascular function is an example of A) histophysiology.

  • organ physiology.
  • systemic physiology.
  • pathological physiology.
  • physiological chemistry.

Answer: C

Learning Outcome: 1-2

Bloom's Taxonomy: Remembering

8) The study of the liver is to gross anatomy as the study of a liver cell is to A) physiology.

  • regional anatomy.
  • cytology.
  • systemic anatomy.
  • radiographic anatomy.

Answer: C

Learning Outcome: 1-2

  • / 3

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: EXAM ELABORATIONS
Added: Aug 30, 2025
Description:

l OM oAR cP SD | 25 92 2 77 9 Test Bank - Fundamentals of Anatomy and Physiology, 11th Edition (Martini, 2018) Updated Version 2023 Questions and Answers ) Fundamentals of Anatomy and Physiology, 1...

Get this document $30.00