TEST BANK QUESTIONS - Appendix: Managing the Security Process 1) The ...

EXAM ELABORATIONS Aug 27, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

CHAPTERS 1 - 4 1 / 4

TEST BANK QUESTIONS

Business Data Networks and Security, 11e (Panko)

Appendix: Managing the Security Process

1) The Target attackers probably first broke into Target using the credentials of a(n) .

  • low-level Target employee
  • Target IT employee
  • Target security employee
  • employee in a firm outside Target

Answer: D

Difficulty: Basic

Question: 1a

Objective: Discuss failures to stop the target breach.

AACSB: Applying Information Technology

2) Target received warnings during the attack. This happened .

  • on the vendor server
  • when the POS download server was compromised
  • when the exfiltration server was compromised
  • none of the above

Answer: C

Difficulty: Deeper

Question: 1e

Objective: Discuss failures to stop the target breach.

AACSB: Applying Information Technology

3) In a kill chain, .

  • stopping the attack at a single step stops the attack
  • stopping the attack at multiple steps stops the attack
  • stopping the attack at all steps stops the attack
  • none of the above

Answer: A

Difficulty: Basic 2 / 4

Question: 1f

Objective: Discuss failures to stop the target breach.

AACSB: Applying Information Technology, Analytical Thinking, Application of Knowledge 4) Security is primarily about .

  • technology
  • planning
  • management
  • none of the above

Answer: C

Difficulty: Deeper

Question: 1hh

Objective: Explain why security is about management more than technology.

AACSB: Applying Information Technology, Application of Knowledge

5) Firewall operation takes place during the phase.

  • plan
  • protect
  • response
  • none of the above

Answer: B

Difficulty: Basic

Question: 2a

Objective: Explain the Plan-Protect-Respond cycle.

AACSB: Applying Information Technology, Application of Knowledge

6) Which phase of the plan-protect-respond cycle takes the largest amount of work?

  • plan
  • protect
  • respond
  • The phases require about equal amounts of effort.

Answer: B

Difficulty: Deeper

Question: 2b

Objective: Explain the Plan-Protect-Respond cycle.

AACSB: Applying Information Technology, Analytical Thinking, Application of Knowledge 7) The goal of security is to eliminate risk.

Answer: FALSE

Difficulty: Basic

Question: 3a

Objective: Describe and apply major security planning principles.

AACSB: Applying Information Technology, Application of Knowledge 3 / 4

8) Balancing threats against protection costs is called .

  • economic justification
  • risk analysis
  • comprehensive security
  • The Illusion of Cost

Answer: B

Difficulty: Basic

Question: 3b

Objective: Describe and apply major security planning principles.

AACSB: Applying Information Technology

  • / 4

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: EXAM ELABORATIONS
Added: Aug 27, 2025
Description:

CHAPTERS 1 - 4 TEST BANK QUESTIONS Business Data Networks and Security, 11e (Panko) Appendix: Managing the Security Process 1) The Target attackers probably first broke into Target using the creden...

Get this document $30.00