TESTOUT NETWORK PRO - 100% CORRECT ANSWERS Question 1: What type of n...

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

TESTOUT NETWORK PRO

SEMESTER 1 FINAL EXAM WITH

100% CORRECT ANSWERS

Question 1: What type of network do you have when each

device provides shared files with all other devices on the network?

CORRECT ANSWER: Peer-to-peer

Question 2: What type of network do you have when

hosts are assigned specific roles, such as for file sharing and printing, and other hosts access those resources but do not host services of their own?

CORRECT ANSWER: Client-server

Question 3: Which of the following geographic network

types are typically managed by a city as a public utility?

CORRECT ANSWER: Metropolitan Area Network

(MAN)

  • | Page

Question 4: How do messages travel through a network

that uses a logical ring topology?

CORRECT ANSWER: Messages travel from one

device to the next until they reach the destination device.

Question 5: How do messages travel through a network

that uses a logical bus topology?

CORRECT ANSWER: Messages are broadcast to all

devices connected to the network.

Question 6: Which of the following topologies connects

all devices to a trunk cable?

CORRECT ANSWER: Bus

Question 7: Which of the following topologies connects

each device to a neighboring device?

CORRECT ANSWER: Ring

  • | Page

Question 8: In which of the following topologies does

each device on the network act as a repeater, sending the signal to the next device?

CORRECT ANSWER: Ring

Question 9: Which of the following topologies connects

each network device to a central hub?

CORRECT ANSWER: Star

Question 10: What type of physical network topology has

been implemented in an ad-hoc wireless network that doesn't employ a wireless access point, where every wireless network card can communicate directly with any other wireless network card on the network?

CORRECT ANSWER: Mesh

Question 11: Which of the following network topologies

provides redundancy for a failed link when implementing a network infrastructure that will accommodate failed connections?

CORRECT ANSWER: Mesh

  • | Page

Question 12: Which of the following would meet your

needs to implement a fault-tolerant topology as you interconnect routers on your wide area network?

CORRECT ANSWER: Mesh

Question 13: What device is used to create a physical star

topology?

CORRECT ANSWE R: Switch

Question 14: What physical topology is used in a small

network that uses a hub to connect to multiple devices?

CORRECT ANSWER: Star

Question 15: Which of the following network topologies

should you implement to provide redundancy for only a handful of critical devices in a wired network infrastructure that will accommodate failed connections with a limited budget?

CORRECT ANSWER: Partial Mesh

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

TESTOUT NETWORK PRO SEMESTER 1 FINAL EXAM WITH 100% CORRECT ANSWERS Question 1: What type of network do you have when each device provides shared files with all other devices on the network? CORREC...

Get this document $30.00