Texas all lines adjuster exam Actual

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Texas all lines adjuster exam (Actual Exam) (100% Correct Answers) (350+ Questions) (Recently Updated Exam)

Question 1: All of the following are criteria for an accident to

have occurred "in the course of" the employment under a

workers' compensation policy, EXCEPT:

While performing a task that a fellow worker requested, that was unusual to the employee's job description, but occurred on the employer's premises during working hours.

CORRECT ANSWER: While performing a task that a fellow

worker requested, that was unusual to the employee's job description, but occurred on the employer's premises during working hours.

Question 2: Which of the following statements is NOT TRUE

regarding the implied warranties of an Ocean Marine policy?The implied warranties are attached to the policy as an endorsement.

CORRECT ANSWER: The implied warranties are attached to

the policy as an endorsement.

Question 3: Parmelia is covered under two separate

standardized Personal Automobile policies, with Part C limits under both policies set at $200,000. Parmelia is involved in an accident with an uninsured motorist and she sustains bodily injury damages for $262,320. How much will Parmelia receive when she submits a claim for these damages?

CORRECT ANSWER: $200,000

Question 4: Which of the following endorsements must be

attached to a standard Businessowners policy for coverage to apply to a businesses freezer that was damaged by the interruption of a power source?

CORRECT ANSWER: Utility Services - Direct Damage

endorsement.

Question 5: After completing an inspection of an insured's

pressure equipment and fire suppression systems, the inspector determines that the pressure equipment needs to be repaired and the suppression systems have not been cleaned and inspected in the time frame required by the policy. The

insurer will:

CORRECT ANSWER: Suspend coverage immediately by red

tagging the items until they are repaired, cleaned and pass reinspection

Question 6: To be eligible for coverage under a standardized

Dwelling policy, the insured must not allow more than _______ boarders to live on the premises.

CORRECT ANSWER: 5

Question 7: All of the following are "Perils of the Sea" under

an Ocean Marine policy, EXCEPT:

CORRECT ANSWER: Pirates

Question 8: The amount of insurance countersigned, issued,

or sold by an agent or producer to cover immediate family

members, an employer, or employees is known as:

CORRECT ANSWER: Controlled business

Question 9: Which of the following standardized Dwelling

insurance forms provides coverage for loss of rental income?

CORRECT ANSWER: The DP-1, DP-2, and DP-3 forms

Question 10: The "Part B - Medical Payments" coverage of a

personal automobile policy covers injuries for all of the

following, EXCEPT:

A passenger who is injured in another vehicle that is struck by the insured's vehicle in an accident

CORRECT ANSWER: A passenger who is injured in another

vehicle that is struck by the insured's vehicle in an accident

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

Texas all lines adjuster exam (Actual Exam) (100% Correct Answers) (350+ Questions) (Recently Updated Exam) Question 1: All of the following are criteria for an accident to have occurred "in the co...

Get this document $30.00