USPS 421 Postal Exam SSA ACADEMY Questions & Answers Updated
Question 1: What is the max weight for parcel post?
CORRECT ANSWER : 70 pounds
Question 2: Where are all manuals and directives found?
CORRECT ANSWER : PolicyNet
Question 3: What form is used for stamp requisition/return?
CORRECT ANSWER : PS Form 17
Question 4: What form is the customs declaration for all
international mail?
CORRECT ANSWER : PS Form 2976
Question 5: What does AVSEC stand for?
CORRECT ANSWER : Aviation Security
Question 6: What is the purpose of the 24 Hour Clock?
CORRECT ANSWER : End to end process that ensures the
mail is collected, distributed and delivered on time
Question 7: What manual contains policies and procedures for
administrative and support functions within the postal service?
CORRECT ANSWER : Administrative Support Manual
(ASM)
Question 8: What is Express Mail Label 11-B used for?
CORRECT ANSWER : Post office to addressee
Question 9: How is anonymous mail defined?
CORRECT ANSWER : Bears only stamps as postage,
weighs more than 13 oz, and was not accepted by a postal employee
Question 10: What is DDD1?
CORRECT ANSWER : Decal attached to all mail
receptacles explaining the 13oz rule to customers
Question 11: What is Label 200 used for?
CORRECT ANSWER: Registered Mail barcode. To avoid
confusion, Label 200 is the only barcode to be placed on the registered mail piece
Question 12: What form is used for domestic and
international claims?
CORRECT ANSWER : PS Form 1000
Question 13: What form is used for return receipt after
mailing, and electronic return receipt?
CORRECT ANSWER : PS Form 3811-A
Question 14: What form is the official change/correction to
mail forward change of address order?
CORRECT ANSWER : PS Form 3546
Question 15: What is Publication 75?
CORRECT ANSWER : Mover's Guide
Question 16: What form is the domestic return receipt?
CORRECT ANSWER : PS Form 3811
Question 17: What form is the delivery notice/reminder
receipt (pink card)?
CORRECT ANSWER : PS Form 3849
Question 18: What is Express Mail Label 11-HPFU used for?
CORRECT ANSWER : Hold for Pickup
Question 19: What form is the sender's request for USPS
Package Intercept Service?
CORRECT ANSWER : PS Form 1509
Question 20: What form is used for six or more certified
mails?