USPS Postal Exam 421 SSA Academy Test

EXAM ELABORATIONS Aug 28, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • /
  • 8 USPS Postal Exam 421 SSA Academy Test Expected Questions and Answers (Verified Answers) 1.Postal Service employees operate under the mandate to protect and pre- serve the mail placed in its

ANS: Custody

2.A violation of the security and sanctity of the mail is

ANS: Failing to deliver the mail

3.The first opportunity of a Sales and Services Associate (SSA) to start the customer experience on a positive note is to

ANS: Deliver a first impression 1 / 3

  • /
  • 8 4.The type of communication that can enhance or contradict messages is

ANS: -

Non-verbal communication 5.The approach a Sales and Services Associate (SSA) can use to engage our customers and ensure their needs are met is

ANS: G.I.S.T.

6.For a mailpiece to be considered a flat-sized mailpiece it must pass the

ANS: -

Flexibility test 7.Why is maintaining the security and sanctity of the mail one of the core responsibilities of the Postal Service

ANS: Instills customer confidence

8.Successful sales transactions occur when the Sales and Services Associ- ate (SSA) ANS: Makes an informed mutual decision with the customer on products/ser- vices 2 / 3

  • /
  • 8 9.What is the most positive way to impact customer perception of the Post Office

ANS: Provide excellent customer service

10.The US Postal Service is the only delivery service that reaches

ANS: Every address in the nation

11.An organized workstation creates a more workplace

ANS: Efficient

12.How a Sales and Services Associate (SSA) conducts themselves on the job effects the

ANS: Postal brand

13.An active listening technique used to create a successful transaction is called

ANS: Clarifying

  • / 3

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: EXAM ELABORATIONS
Added: Aug 28, 2025
Description:

1 / USPS Postal Exam 421 SSA Academy Test Expected Questions and Answers (Verified Answers) 1.Postal Service employees operate under the mandate to protect and pre- serve the mail placed in its ANS...

Get this document $30.00