USPS Postal Exam 421 SSA Academy Test

EXAM ELABORATIONS Aug 28, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • /
  • 5 USPS Postal Exam 421 SSA Academy Test Expected Questions and Answers (Verified Answers) 1.What is the IMM

ANS: International Mail Manual

2.How often is the Postal bulletin printed

ANS: Bi-weekly

3.What is undeclared HAZMAT

ANS: potentially hazardous material that has NOT be deemed as such

by the customer.

4.Can an SSA assist in sealing a REGISTERED parcel?ANS: NO! An SSA can not assist with the sealing of ANY item or parcel. 1 / 3

  • /
  • 5 5.What are the 5 sections of the 1412?

ANS: Unit info/name Stamp accountability

Receipts Disbursements Sig block 6.What is declared HAZMAT?

ANS: Hazardous materials that the customer has de- clared.

7.The DMM is used for regulations, info and SOP for what type of mail?

ANS: Do- mestic

8.What does PACT stand for?

ANS: Prevent All Cigarette Trafficking

9.Priority Mail includes what denomination of insurance? 2 / 3

  • /
  • 5

ANS: $50

10.What is the Maximum weight for LFRB internationally?

ANS: 20 lbs

11.Whose face appears as the watermark on money orders?

ANS: Benjamin Franklin

12.What is the minimum size for domestic 1st class letter?

ANS: 5" x 3.5" x .007"

13.What is the maximum dutiable value for an item being shipped internation- ally with 1st class mail services?

ANS: $400

14.Which form of identification is NOT accepted by USPS?

ANS: Social security card

  • / 3

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: EXAM ELABORATIONS
Added: Aug 28, 2025
Description:

1 / USPS Postal Exam 421 SSA Academy Test Expected Questions and Answers (Verified Answers) 1.What is the IMM ANS: International Mail Manual 2.How often is the Postal bulletin printed ANS: Bi-weekl...

Get this document $30.00